Merhamet'in yeni sezonuna sürpriz bir isim katılıyor!

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Merhamet', ikinci sezonuna sürprizlerle başlıyor.

resim yok
29 Ağustos 2013 - 12:04
Magazin

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Merhamet', ikinci sezonuna sürprizlerle başlıyor.

 

İşte detaylar:

 

YENİ SEZON YENİ OYUNCU

Kanal D’nin yapımını Most Production’ın üstlendiği, yönetmenliğini M. Çağatay Tosun’un yaptığı, Hande Altaylı’nın 'Kahperengi' isimli romanından uyarlanan dizisi 'Merhamet'in oyuncu kadrosuna yeni sezonda oyuncu Kıvanç Kasabalı da katılıyor.

 

İLK SÜRPRİZ

Bu sürprizlerden ilki Kıvanç Kasabalı.

 

HANGİ KARAKTERİ CANLANDIRACAK?

Ünlü oyuncu, dizinin yeni sezonunda Irmak’ın (Yasemin Allen) karanlık işleri için kullandığı, bir güvenlik şirketinin sahibi olan Sinan karakterini canlandıracak.

 

NE DEDİ?

Kasabalı, yeni rolü için heyecanlı. Oyuncu duygularını,

“Bir süredir ara verdiğim oyunculuğa 'Merhamet' dizisiyle dönüyorum. Beni çok heyecanlandıran bu projeyi geçen yıl severek izliyordum.

Kadroya dahil olmamı teklif ettiklerinde memnuniyetle kabul ettim. İlk set günümde de sıcak bir ortamla karşılaştım.

Zaten dizinin yönetmeni Çağatay Tosun’la daha önceden tanışıyordum. Bu beni daha da rahatlattı.” sözleriyle dile getirdi.

 

DAHA ÖNCEDEN...

Kıvanç Kasabalı daha önce, 'Yaprak Dökümü', 'Samanyolu' ve 'Küçük Kadınlar' gibi dizilerde canlandırdığı karakterlerle adından söz ettirmişti. [reklam]

DİZİ HAKKINDA

Narin yalnızca azmi ve başarısı sayesinde bütün zorluklardan, engellerden sıyrılıp, hiçbir destek ve torpil olmaksızın, kendi çabası ve alnının akıyla bir yerlere gelebilmiş genç bir kadın olacaktır. Acımasız ailesinin ve büyük şehrin darbelerine göğüs gerebilmiş, büyük bir kahramandır. Öykü küçük bir kasabada başlar ve İstanbul’a uzanır.

Narin’in İstanbul’a geliş hikayesi epey çetrefilli olsa da, her nasılsa İstanbul’da talih yüzüne gülmüş, daha ayağını bastığı gün kafasını sokacak bir yer bulmuştur. İstanbul’da birinci ayın sonuna gelindiğinde ise Narin, sonunda bir iş bulmuş ve ev kirasını ödeyebilecek duruma gelmeyi başarmıştır. Ancak ağlarını örmekte olan kader, onun yolunu yalnız bir burjuva kızı olan Deniz’le kesiştirir ve bu iki kız, o günden sonra birbirine kenetlenirler. Deniz, Narin’i şehir yaşamına, Narin de Deniz’i bir dostluğun sıcaklığına alıştırır. Gel zaman git zaman bu iki kız, ev arkadaşlığından, en yakın dostluğa doğru uzanan bir yolda uzun süre el ele yürür. Yolları ayrılsa da elleri hiç ayrılmaz.

Deniz’in kıskanç küçük kardeşi Irmak ise, Narin’e kaptırdığı ablasını geri almaya kararlı, İsviçre’de sürdürdüğü rahat ve lüks hayatından feragat edip İstanbul’a kesin dönüş yapar. Irmak tek başına dönmemiştir. Kolunda bir de yakışıklı, başarılı, banka Genel Müdür Yardımcısı Fırat vardır. Fakat Narin, Fırat’ın eski aşkı olduğunu anlar ve Fırat’ın kendisini tanımamış olmasının acısını günlerce çeker. Bir de yetmezmiş gibi çalıştığı hukuk firması Fırat’ın kredi verdiği karanlık bir adam olan Sermet Karayel’in davasını almış ve konu ile Narin’i görevlendirmiştir. Sermet de geçmişten gelen bir karakterdir. Narin durumun hiç de sandığı gibi olmadığını zamanla anlayacak ve eski aşk küllerinden bir fırtına şeklinde yeniden doğacaktır. Fakat, geçmişin gölgeleri Narin’in peşini bırakacak mıdır?

 

 

YASEMİN ALLEN'İN ÇOK ÖZEL SIRLARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin