Meriç Keskin'den güzel hareket!

Konya'daki barınaktan köpek sahiplendi!

Gülcan Tarımoğlu
29 Kasım 2022 - 12:20
Magazin

Konya Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bir görevlinin elindeki kürekle bir köpeğe vurarak ölümüne neden olduğu iddia edilen görüntüler sosyal medyada tepki çekmişti. Yaptığı hayır işleriyle dikkat çeken fenomen Meriç Keskin, yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı. Keskin, Konya'daki barınaktan bakımsız haldeki bir köpeği sahiplendi.

22-11/29/6385a91086b2470cf84eb995.jpg

Instagram'daki esprili paylaşımlarıyla ilgiyle takip edilen Meriç Keskin, tartışmaların merkezindeki Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ait Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nden sahiplendiği köpek ile gündemde. Zaman zaman yaptığı hayır işleriyle bilinen Keskin, bu defa Konya'dan sahiplendiği bakımsız haldeki köpek ile gönülleri fethetti.

22-11/29/6385a90886b2470cf84eb993.jpg

'Ruhi' adını verdiği köpeği beklerken sabırsızlığını ve kavuşma anını paylaşan Keskin'in paylaşımına ünlü-ünsüz pek çok isimden yorum yağdı. Ruhi'nin eve geldiği andan itibaren yaşadığı mutluluk herkesi duygulandırdı.

Meriç Keskin kimdir? Kaç Yaşında?

24 Ekim 1986 tarihinde İzmir ilinin Karşıyaka ilçesinde doğmuştur. Burada ailesiyle yaşarken İstanbula taşınmıştır. Sosyal medya videolarında annesine de sıklıkla yer veren Meriç’in, babasıyla ilgili çok bir bilgi bulunmaktadır. Bir abisi, yengesi ve yeğeni bulunmaktadır.

Eğitim hayatı İzmir’de başlayan güzel fenomen, üniversiteyi de İzmir’de okumuştur. Macar Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur. Fakat bu alanla ilgili bir meslekte çalışmamaktadır. Şuan hali hazırda sosyal medya fenomenliği yapmaktadır. Aynı zamanda kendisini okur, gezer ve yazar olarak tanımlayıp, gezi yazıları da yazıyor.

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Meriç Keskin, akrep burcudur. Sürekli olarak komik içerikli videolar paylaşmaktadır. Aynı zamanda videolarında annesine de sıklıkla yer vermektedir. Fenomen olduğu videolar arasında paylaştığı detoks suyu da olan Meriç’in kilosu 49’dur. 34 yaşında olan Meriç Keskin’in boyu ise 1,62’dir.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin