Mert Fırat: Hasret bitiyor...

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin sevilen oyuncusu Mert Fırat'ın "Hasret bitiyor" notu ile paylaştığı Instagram fotoğrafı, dizinin hayranlarını heyecanlandırdı!

Nurşah
31 Temmuz 2018 - 17:15
Magazin

Star Tv ekranlarında geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan ve yayınlandığı her bölüm ile izleyicisinden büyük bir beğeni toplayan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin başarılı oyuncusu Mert Fırat'tan, dizinin hayranlarını heyecanlandıran paylaşım geldi!

18-07/31/ufak-tefek-cinayetler-yeni-sezon-mert-firat.jpg

Yeni sezon heyecanına az kaldı!

Ufak Tefek Cinayetler dizisi Haziran ayında sezon finali yaparak kısa bir süreliğine ekran macerasına ara vermişti... Aradan geçen günlerin ardından, sevilen dizinin oyuncuları sete çıktı! Müjdeli haberi de, dizide Serhan karakterini canlandıran başarılı oyuncu Mert Fırat sosyal medya hesabı Instagram üzerinden takipçileri ile paylaştı...

18-07/31/ufak-tefek-cinayetler-yeni-sezon.jpg

Mert Fırat'ın "Az kaldı, hasret bitiyor" notu ile paylaştığı fotoğraf, kısa süre içerisinde pek çok takipçi tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin