Mert Ramazan Demir sevgilisi olduğunu itiraf etti! Şok...

Sık sık "Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu sevgili mi?" sorularına maruz kalan Demir ve Saraçoğlu ikilisinden şok eden itiraf... Mert Ramazan Demir'in sevgilisi var mı? Mert Ramazan Demir'in sevgilisi kim? Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu neden ayrıldı? Afra Saraçoğlu kimdir? Mert Ramazan Demir kimdir?

Pınar Alçiçek
25 Nisan 2023 - 11:00
Magazin

Yalı Çapkını'ndaki Ferit - Seyran karakterlerini canlandıran Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu cephesinden kafa karıştıran gelişmeler yaşandı... Mert Ramazan Demir, sevgilisi olduğunu itiraf etti! İşte ayrıntılar... 

23-04/25/axscc-1682409297.jpg

Geçtiğimiz günlerde birlikte Urla tatiline çıkan ve tatilde kalp emojisiyle paylaşım yapan ünlü ikili aşk iddialarını tekrardan alevlendirmişti. Fakat ikili; "Urla’ya birkaç arkadaş beraber gittik. Sevgili değil, daha önce de söylediğimiz gibi çok iyi anlaşan iş arkadaşıyız." şeklinde açıklama yaparak ilişki yaşadıklarını yine yalanladı.

İLGİLİ İÇERİK

23-04/25/640xauto.jpg

Hemen Ardından İbrahim Selim'in sunduğu İbrahim Selim İle Bu Gece programına konuk olarak katılan Mert Ramazan Demir'in ilişki itirafı magazin dünyasında büyük ses getirdi! 

İLGİLİ İÇERİK

23-04/25/sx-1682410150.jpg

İbrahim Selim'in "Şimdi düzenli ilişkide misin?" sorusuna telaşlanan Mert Ramazan Demir, önce "Bilmiyorum" dese de sonra "Ya evet" diyerek geçiştirdi. 

Durumu anlayan Selim ise konuyu uzatmayarak "Aynen tamam, evet zorladığımız belli oldu" diyerek muhabbeti çevirdi.

23-04/25/anyconv-130120234d398251.jpg

Çelişen bu iki açıklamadan sonra Demir'in sevgilisinin kim olduğu merak konusu olsa da Saraçoğlu ile gizlenen bir ilişkinin olduğu varsayımı hala devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin