Merve Dizdar düğüne davet edilmemiş!

Ezgi Mola, Merve Dizdar'ı düğününe çağırmamış! Peki Ezgi Mola ve Merve Dizdar küs mü? Ezgi Mola nikahına neden Merve Dizdar'ı nikahına çağırmadı? Merve Dizdar kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Burcu ne? Ezgi Mola kimdir? Hamile mi? Düğünü ne zaman oldu?

Pınar Alçiçek
26 Mayıs 2023 - 11:42
Magazin

Fransa’da düzenlenen 76. Cannes Film Festivali’nde Türkiye'yi temsil eden Merve Dizdar, yakın arkadaşı Ezgi Mola hakkında şaşırtan bir itirafta bulundu. 

23-05/26/s-f5716d874d9767c40c80b8c8c5013658ead34b4d.jpg

"DAVETLİ DEĞİLDİK!"

Yeni proje görüşmeleri için Levent’te bulunan menajerlik ofisine girerken basın mensuplarına yakalanan Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı dizisinde rol aldığı yakın arkadaşı Ezgi Mola'nın düğünü hakkında "Kapalı bir düğündü. Biz de davetli değildik ama müthişti. Onun üzerine söyleyecek bir şeyim yok'' dedi.

Mola'nın bir diğer yakın arkadaşı Enis Arıkan'ın düğüne davetli olup Merve Dizdar'ın davetli olmaması akıllara "Merve Dizdar ve Ezgi Mola'nın arası limoni mi?" sorusunu getirdi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin