Merve Oflaz hakkında merak ettikleriniz!

Esquire Dergisi, kadınlar için 10 soru 10 cevap köşesinde oyuncu ve antrenör Merve Oflaz'ı konuk etti.

resim yok
27 Ağustos 2013 - 09:22
Röportaj

Esquire Dergisi, kadınlar için 10 soru 10 cevap köşesinde oyuncu ve antrenör Merve Oflaz'ı konuk etti.

İşte Oflaz hakkında merak ettikleriniz:

 

İŞTE O SORU VE CEVAPLAR

1. Yaz gelince seninle özdeşleşen, üç vazgeçilmezini sayabilir misin?

Çiçekli ve rengârenk elbiseler giymeye bayılıyorum. Bronzlaşmayı da çok sevdiğim için; güneş yağı, beyaz kumlu denizler ve plajlar da yaz aylarında vazgeçilmezlerimin başında geliyor.

2. Hangi konularda inatçı ve hırslı yanın ortaya çıkar?

Genel olarak inatçı ve hırslı bir yapıya sahip olduğum için, her konuda inat etmem söz konusu. İnatçılığım, karşımdakilerin hâl ve tavırlarına da bağlı. Ama hırslı olmak konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Sadece haksızlığa uğradığım zaman ve başkalarının yapıp da benim başarılı olamadığım bir şey olursa, hırslı olabilirim.

3. Yemekten en çok zevk aldığın ve hiç sevmediğin yemekler nedir?

Pek yemek yiyen biri değilim. Genellikle, abur cubur ile günü geçirenlerdenim. Ama en çok, annemin mantısını seviyorum. Karnıyarık ve bamya da sevmediğim yemeklerin başında geliyor.

4. Aşkı için her türlü fedakârlığı göze alan biri misin; âşıkken, kendi kaybedip arada saçmaladığın olur mu?

Aşk bana göz kırpmaya başladığında, saçmalamaya başlarım. Konuşamam, hareket edemem. Karşımdaki kişi, ilişkimizin ilk günlerinde, beni asosyal sanır; daha sonraysa, düşük çenemle tanışır. Buna rağmen Selim, üç yıldır benimle beraber.

5. Karşı cinste en çok etkilendiğin özellikler nelerdir?

Karşı cinste ilk olarak, dış görünüşe dikkat ederim. Daha sonra, hâl ve tavırları, konuşma tarzı, dişleri, boyu, Türkçe'yi nasıl kullandığı ve kesinlikle spor yapması beni etkiler.

6. İlişkinde aşırı derecede sahiplenilsen ve kıskanılsan, tepkin nasıl olur?

Şu an, tam da bunu yaşıyorum diyebilirim. Hem sahiplenilme hem de kıskanılma! Açıkçası ben, durumumdan memnunum. Özgürlük alanlarıma girilmediği sürece, bir problem yok benim için. [reklam] 7. Kariyerine dair hedeflerin nelerdir?

Umuyorum, en kısa sürede, Marmara Üniversitesi Spor Akademisi'nden mezun olacağım. "Survivor"a katılmadan önce, antrenörlük yapıyordum; daha sonra, oyunculuk eğitimi aldım. Oyunculuk ile spor kariyerimi bir arada yürütmeyi düşünüyorum.

 

8. Çok öfkelendiğinde, sakinleşmek için neler yaparsın?

Çok öfkelendiğimde, kocaman bir çığlık atmam gerekir. Atamazsam, dışarı çıkıp yürüyüş yaparım. Olmadı, evimdeki dört kedimle vakit geçiririm.

9. Yemek yapma ve yemek yeme konusunda nasıl birisindir?

Yemek yapmak ile aram çok iyi değildir; sınırlı sayıda yemek bilirim ama elim lezzetlidir.

10. En son okuduğun kitap ve izlediğin film nedir?

En son Selim Çiprut'tan "As Maça"yı okudum. Son izlediğim film de "World War Z".

 

 

BEGÜM BİRGÖREN HAKKINDA BİLMEDİKLERİNİZ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin