Merve Oflaz yeni dizi 'Not Defteri'ni anlattı

Bugün Fox ekranlarında yeni bir dizi başlıyor...

resim yok
26 Mart 2014 - 09:17
Röportaj

 ''Seyirci bizim dizimizde kendisini bulacak...''

'Not Defteri' isimli dizide tarih öğretmenini oynayan Merve Oflaz, "'Dizimizi izleyenler, bu hikayede kendinden bir şeyler bulacak. Senaryo abartısız olduğu için izleyenler bu diziden kopamayacak" diyor.


Bugün Fox ekranlarında yeni bir dizi başlıyor. 'Not Defteri' isimli dizide tarih öğretmeni 'İclal'i ise 'Survivor' yarışmasıyla tanınan Merve Oflaz canlandırıyor.

 

Oflaz, diziyi ve rolünü anlattı...


* 'Not Defteri'; 'Ölü Ozanlar Derneği', 'Siyam Balığı' ve 'Batı Yakası' adlı üç filmden yola çıkılarak oluşturuldu. Dersaadet gibi mahallelerin bugün yaşadığı kentsel dönüşümle birlikte, o mahalledeki insanların dönüşümleri de ele alınıyor.


* Projeyi ilk duyduğumda gerçekten çok heyecanlandım. Yönetmenimiz Ilgaz Giritlioğlu, beni çağırıp senaryoyu okuttuğunda içimden "Vay be!" dedim. Projenin içinde olmayı çok istedim.


* Dizide 'İclal' isimli bir tarih öğretmenini canlandırıyorum. Öğrencilerini çok seven ama onlara ulaşmakta zorlanan bir eğitimci... 'İclal' kendini; asi öğrencilerine sözünü dinletebilmek, onları doğru yola sevk edebilmek için disiplinli, sert ve kuralcı görünmek zorunda hissediyor.

 

Öğrencilerine karşı uyguladığı katı, disiplinli ve sert tavra karşın, onların harcanmaması için okul yönetiminin karşısında duruyor. Öğrencilerle kuracağı samimi ilişkinin onları daha da yoldan çıkaracağına inanan, bu yüzden onlara karşı mesafesini koruyan biri 'İclal'.[reklam]

OKUL YILLARIM MÜKEMMELDİ

* 'Not Defteri'ni izleyen herkes, bu hikayede kendinden bir şeyler bulacak. Dizi gerçekte yaşanılan sorunlardan ve kentsel dönüşümle ortaya çıkan çatışmalardan yola çıkılarak, abartısız senaryolaştırıldığı için izleyenler bu hikayeden kopamayacak.


* Benim çocukluğum da, okul yıllarım da mükemmel geçti. Belki biraz tembeldim ama yaramaz bir öğrenci değildim. Sınıfta biraz öne çıkanlardandım. Öğretmenlerimi hiç üzmedim.

 

'NOT DEFTERİ' TANITIM VİDEOLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


* 'Gulyabani', ilk sinema filmi deneyimimdi. O yüzden benim için önemli. Belgrad Ormanı'nda karanlıkta çekim yaptık ve gerçekten çekimler esnasında ürktüm.

 

 

MERVE OFLAZ HAKKINDA MERAK ETTİKLERİNİZ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin