Merve Özbey de 'oje' tartışmasına katıldı

Bir süredir devam eden ünlü erkeklerin oje sürme tartışmasına şarkıcı Merve Özbey de katıldı. Özbey, "Her şey dozunda güzel" diye konuştu.

Berfin Sengil
16 Nisan 2024 - 15:49
Magazin

Ünlü erkekler arasında yayılan oje sürme geleneği, kadın ünlüler arasında tartışma yaratmayı sürdürüyor. Konu hakkında görüşleri sorulan şarkıcı Merve Özbey de farklı bir yorum getirdi.

Önceki akşam Kıbrıs'ta sahne alan Merve Özbey, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

'Her Şey Dozunda Güzel'

Kenan Doğulu, Gökhan Türkmen, Uraz Kaygılaroğlu gibi ünlü isimlerin oje sürmesi hakkında Merve Özbey de yorumlarını esirgemedi.

"Son dönemde erkek sanatçılar etek ile sahneye çıktı, oje sürdü, estetik yapan ünlüler var. Neler söylemek istersiniz bu konular ile ilgili" diye sorulan Merve Özbey, "Sahne bir şov işi. Sahnede yapılanları pek yadırgamıyorum. Ama her şey dozunda güzel" dedi.

'Sahne Şov İşi'

tv100 Magazin'den Gülsüm Acıyan'ın haberine göre; "Estetiği seviyorum" diyen Özbey, "Bence herkes, kendini nasıl rahat hissediyorsa abartıya da kaçmadan ufak dokunuşlar yaptırabilir. Estetik yaptıran erkekler de var. Bu da onların kendi tercihleri" derken, "İnsanların sahnede giydikleri, sürdükleri ya da estetikleri değil o anda karşıdaki dinleyiciye ne hissettirdikleri önemli. Sahne şov işi" ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin