Merve Sevi neden uzun süredir ekranlarda yok?

Merve Sevi: ''Hep aynı yüzler ekranda...''

resim yok
08 Aralık 2014 - 09:56
Magazin

Güzel oyuncu Merve Sevi: ''Hep aynı yüzler ekranda...''

Ünlü oyuncu Merve Sevi, uzun süredir dizilerde rol almama nedenini açıkladı.


Sevi, ''Bir dizide oynamak için Cihangir'de gezemem'' dedi.

 

HANGİ KONUDAN ŞİKAYETÇİ?

Se­lam fil­mi­nin ikin­ci hal­ka­sı Ba­ha­ra Yol­cu­lu­k'un baş­rol oyun­cu­la­rın­dan Merve Sevi, ek­ran­da hep ay­nı yüz­le­ri gör­mek­ten şi­ka­yet­çi ol­du.

Bir sü­re­dir di­zi­le­re ara ve­ren Se­vi;

''Di­zi yap­ma­dı­ğım­da ti­yat­ro yap­tım ve bu ba­na çok iyi gel­di. Sis­tem be­nim baş­la­dı­ğım gi­bi de­ğil'' de­di.

Ken­di­si­nin akı­şa doğ­ru yüz­me­di­ği­ni söy­le­yen Se­vi an­tisos­yal bir ya­pı­sı­nın ol­du­ğu­nu, bu ne­den­le bir di­zi­de oy­na­mak için Cihangir'de ge­ze­me­ye­ce­ği­ni be­lirt­ti.

 

ROL ARKADAŞLIĞI

Se­vi şöy­le ko­nuş­tu:

''Bir iş kap­mak için ar­ka­daş­lık ku­ra­mı­yo­rum. 17 ya­şın­dan be­ri bu sek­tör­de­yim. Du­ru­şum­la ken­di­mi ka­bul et­tir­di­ği­mi dü­şü­nü­yo­rum.[reklam]

Bi­ri­nin sev­gi­li­si ya da ak­ra­ba­sı ol­ma­dan da iyi iş­ler ya­pı­la­bi­lir. Ama ek­ran­da ma­ale­sef hep ay­nı yüz­le­ri gö­rü­yo­ruz.''

 

LİNCE UĞRADIM

2007'de hayata veda eden Barış Akarsu ile başrollerini paylaştıkları Yalancı Yarim dizisiyle yıldızı parlayan Sevi, bazı Akarsu fanları tarafından sosyal medyada adeta lince uğradığını söyledi.

Sevi, ''Barış'ı ben öldürmüşüm gibi saldırıyorlar'' diye konuştu.

 

 

YASEMİN ÖZİLHAN OYUNCULUĞA GERİ DÖNECEK Mİ?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin