resim yok
26 Nisan 2010 - 00:00

İlişkilerinin 3'üncü gününde birbirlerine aşık olduklarını söyleyen Şahan Gökbakar ile Merve Sevi ayrılık kararı aldı. "İlişkiyi ben bitirdim" diyen Sevi ayrılık nedenlerini 'fikir uyuşmazlığı' olarak açıkladı 4 yıllık aşkı Doğa Rutkay ile ayrıldıktan sonra oyuncu Merve Sevi ile birlikte olmaya başlayan Şahan Gökbakar bu ilişkisinin de bittiğini açıkladı. "Merve ile 10 gün önce ayrıldık" diyen ünlü şovmen "Ayrılığın belirli bir sebebi yok. Bazen her şey istediğiniz gibi gitmez. Bizim de öyle oldu" dedi. Oyuncu Merve Sevi ise biten ilişkisiyle ilgili olarak VATAN'a şöyle konuştu: "Şahan ile ne aşk bitti ne de heyecan ama maalesef anlaşamadık. Ayrılık nedeni olarak 'fikir uyuşmazlığı' diyebiliriz. Dünyaya bakışımızın farklı olduğunu gördük. Ayrılık kararını ben aldım. 'Bu şekilde olmuyor' diye konuştum. Rahatsız olduğum konuları söyledim ama o bunları kabul etmedi. Sonra oturup konuştuk ve ortak bir kararla ayrıldık. Çok tutkulu bir aşığımdır ve bir şeylerin eksikliğini hissettiğim zaman ilişkim yürümez. 'Bir daha geri dönmem' İlişkimizin bu kadar ön plana çıkmasında çok rahatsız olmuştum. Sanki işimi iyi yapamıyormuşum gibi hissettim. 22 yaşındayım, zihinsel olarak bu düşünceler beni yordu, aileme zarar verdi. Bu şekilde yıpranmamaya karar verdim. Yaşadığım hiçbir şeyden de şikayetçi değilim. Ama geri dönüş mümkün değil. İnsanlar aldıkları kararlardan üzülmezler. Üzüldükleri kararları almazlar. Ben üzgün değilim, kimseye aşık değilim kimseyi de sevmiyorum. Hayatımdan memnunum." Merve Sevi ilişkisinin 3'üncü gününde sevgilisi Şahan Gökbakar için "Ona aşığım. Ayaklarım yere basmıyor. Hâlâ inişe geçemedim. 10 bin fitlerde uçuyorum. Milas havaalanına inmem gerekiyor ama inemiyorum" demişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin