resim yok
30 Eylül 2010 - 00:00

Survivor'ın Amazon lakaplı şampiyonu Merve Oflaz Twitter'da Sarp Akkaya'yla yazıştığını sanırken, Sarp Akkaya "O ben değilim" diye konuştu. Merve Ezel'de Tefo rolünü oynayan Sarp Akkaya'ya olan hayranlığını her fırsatta dile getiriyordu. Bunun üzerine Sarp Akkaya, Twitter'dan Merve'yle yazışmaya başladı. Hatta Merve, hayranı olduğu Sarp Akkaya ile Mazhar Fuat Özkan konserine gitmek için de sözleşti. Ancak bir süre sonra gerçek ortaya çıktı. Merve'yle yazışan kişi aslında Sarp Akkaya'nın ismiyle mesajlaşan başka biriydi. Mesajlaştığı kişinin Sarp Akkaya olmadığını öğrenen Merve şoke oldu. Hiçbir sosyal paylaşım sitesinde üyeliği olmadığını belirten Sarp Akkaya şöyle konuştu: "Kimse benim adıma hesap açanlara inanmasın. Twitter'da da Facebook'ta da yokum. Merve Hanım ile tanışmıyoruz. Onu hiç görmedim. Sanal ortamda benim ismimi kullananların sapkın fikirli olduğunu düşünüyorum. Onun için bu kişiyi ciddiye alıp bir yorum yapmaya gerek duymadım. Ancak konu benim ismimi kullanarak dolandırıcılık gibi suçlara doğru giderse savcılığa başvurup gerekeni yaparım."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin