Meryem Uzerli için bebeğin cinsiyeti sürpriz olacak!

Hamile olduğu için borsacı sevgilisi Can Ateş tarafından terk edildiği iddia edilen Meryem Uzerli, bebeğinin cinsiyetinin sürpriz olmasını istiyor.

resim yok
22 Ağustos 2013 - 10:04
Magazin

Hamile olduğu için borsacı sevgilisi Can Ateş tarafından terk edildiği iddia edilen Meryem Uzerli, bebeğinin cinsiyetinin sürpriz olmasını istiyor.

 

İDDİALAR

 

Tükenmişlik sendromu hastalığı yüzünden 'Muhteşem Yüzyıl' setini bırakıp 20 Mayıs’ta Almanya’ya giden Meryem Uzerli’nin, hamile olduğu için borsacı sevgilisi Can Ateş tarafından terk edildiği iddia edildi.

Haziran ayının son haftasına kadar ilişkileri süren çiftten Can Ateş’in hamileliği öğrendiği ve ardından Uzerli'yle yollarını ayırdığı konuşuluyor.

Sevgilisi Can Ateş’ten ayrılmasına rağmen çocuğunu dünyaya getirmeye karar veren Uzerli’nin zor günlerini ailesinin desteğiyle atlattığı söyleniyor.

 

AÇIKLAMA YAPMIYOR

 

Ateş ise tüm ısrarlara rağmen, iki ay önce ayrıldığı sevgilisi Uzerli’nin hamileliğiyle ilgili açıklama yapmaktan kaçınıyor.

 

SÜRPRİZ OLACAK!

 

Şu anda 3,5 aylık hamile olan Uzerli’nin bebeğinin cinsiyeti henüz belli değil. Beşbuçuk ay sonra anne olacak olan oyuncu, ilerleyen aylarda da bebeğinin cinsiyetini sürpiz olması için öğrenmeyecek.

Sözleşmesi 2015 yılına kadar devam eden Uzerli’ye Tims Productions patronu Timur Savcı’nın söylenildiği gibi dava açmadığı ve 1 milyon TL tazminat istemediği öğrenildi.

 

ALMANYA'DA ÖĞRENDİ

 

Karşılıklı oturup avukatlar aracılığıyla diziden ayrılan Uzerli, hamile olduğunu Almanya'ya gittikten sonra öğrendi.

Oyuncu, planlanmış bir durum olmayan bu hamileliği sürdürmeye karar verdi.

Meryem Uzerli’nin hamile olması sosyal medyada günün konuşulan konusu oldu.

Sevgilisinden ayrılmasına rağmen bebeği dünaya getirmeye karar veren Meryem Uzerli, Twitter takipçileri tarafından Deniz Akkaya’ya benzetildi. Deniz Akkaya’da nikah masasına oturmadan Efe Önbilgin’den olan kızını dünyaya getirmişti.

[reklam]

NELER YAZDILAR?

 

- Demet Akalın: Ne Meryem hamile mi? Hazır Hürrem hamileyken alın şu kızı diziye geri ya vallahi seyredemeyeceğiz yoksa

- Ece Erken: Allah  mutlu etsin

- Ebru Polat: Meryem Uzerli’yi tebrik ediyorum. Sağlıklı bir bebeği olur umarım. İyi yapmış. Bu adamları anlamak zor. İşlerine nasıl gelirse.

- Gülçin Çakır: Meryem Uzerli hamileymiş. Ne güzel. Kızın neden sorunlar yaşadığı belli oldu, bebeği istemeyen baba yüzünden.

- Akın: Meryem Uzerli dört aylık hamileymiş beklide kadın ondan tükendi

- Yasemin Termenli: Meryem Uzerli hamileymiş, tükenmişlik değil hamilelik sendromuymuş demek.

- Simge Kıvırcık: Meryem Uzerli hamileymiş tükenmişlik sendromunun sebebi belli oldu, olsun.

 

 

MERYEM UZERLİ 7 AY SONRA SERBEST! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin