Meryem Uzerli o isimle oynamak istiyor!

Meryem Uzerli, kendisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı.

resim yok
05 Ocak 2015 - 09:27
Magazin

Bakın nasıl anlattı?

 

Meryem Uzerli, yeni dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile oynamak istiyor...

Meryem Uzerli, kendisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı. Ünlü oyuncu, yeni dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'la oynamak istediğini ilk kez açıkladı.


İz­le­yi­ci­siy­le bu­luş­mak için gün sa­yan Meryem Uzerli ''Ay­na­ya bak­tı­ğım­da star ışı­ğı gör­mü­yo­rum" de­di.

 

'DOLMA SARARIM'

Al­man an­ne ve Türk ba­ba­dan han­gi özel­lik­le­ri al­dı­ğı so­ru­su­na ise "Al­man ta­ra­fım çok da­kik ol­mam. Türk ta­ra­fım ise faz­la duy­gu­sal ol­mam" ya­nı­tı­nı ver­di. Türk yemeklerini çok seven Uzer­li, ''Sık sık Türk köf­te­si yapıyorum ve dol­ma sarıyorum'' diye konuştu.

 

'KIZIMLA OYNAMAM'

Kızı Lara'yla reklamlarda oynaması için astronomik teklifler alan Uzer­li, ''Ne teklifle gelirlerse gelsinler kabul etmem'' dedi.

 

'EN GÜZEL SELMA'

Uzerli, dünyanın en güzel kadınları arasına yurtdışından Beyonce ve Nicole Kidman'ı, Türkiye'den ise eski rol arkadaşı Selma Ergeç'i gösterdi.[reklam]

2.5 YILDIR FİLM İZLEMİYORUM

Berlin'deki evinde Türk ve uluslararası kanalların izlenebildiğini söyleyen Uzerli, ''Televizyon izlemeye vakit bulamıyorum. Neredeyse hiç televizyon izlemiyorum. 2.5 yıldır sinemaya gitmedim, hiç film seyretmedim'' diyerek şaşırttı.

 

KIVANÇ'LA OYNAMAK İSTERİM

Yeni dizisinde kiminle oynayacağını bilmediğini anlatan Uzerli, ''Kı­vanç Tat­lı­tuğ ile oy­na­ya­ca­ğım ya­zıl­dı. Ne gü­zel olur.

 

Onu çok se­vi­yo­rum. Sü­per bir oyun­cu. Çok iyi bir ka­rak­ter, çok da iyi bir in­san. Ta­bi­i ki onun­la oy­na­mak is­te­rim. An­cak şu an öy­le bir şey yok or­ta­da. Ben de çok me­rak edi­yo­rum kar­şım­da ki­min ola­ca­ğı­nı'' sözleriyle iddialara yanıt verdi.

 

 

MERYEM UZERLİ'YE DİZİ ŞOKU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin