Meryem Uzerli'nin kızı babasıyla buluştu!

Can Ateş'in kızı Lara ile ilk fotoğrafı!

resim yok
04 Ağustos 2014 - 10:20
Magazin

Can Ateş'in kızı Lara ile ilk fotoğrafı!

Meryem Uzerli hamileyken ayrıldığı Can Ateş'in kızı Lara'yı görmesine artık izin veriyor.

 

Ateş, 6 aylık olan kızıyla buluşma anında çekilen fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

 

BUZLAR ERİDİ

Güneş'te yer alan habere göre Meryem Uzerli'nin olaylı şekilde ayrıldığı için kızı Lara'yı göstermediği sigortacı Can Ateş'le arasındaki buzlar eridi.

 

Geçen yıl tükenmişlik sendromu nedeniyle rol aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisini bırakıp doğup büyüdüğü Berlin'e kaçan Uzerli, aynı dönem hamile olduğunu öğrenmişti.

 

Ancak ayrıldığı sevgilisi Can Ateş, Uzerli'nin bebeğini dünyaya getirmesini istemedi. Babasız çocuk büyütme riskini göze alarak doğum yapmaya karar veren Uzerli, geçen 10 Şubat'ta Lara adını verdiği kızını dünyaya getirdi.

 

Uzerli, o tarihten sonra kendi soyadını verdiği kızını Can Ateş'e göstermemişti. Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarda da kızının yüzünü özellikle gizliyordu.[reklam]

HARUN TAN TEBRİK ETTİ

Ancak Uzerli'nin, baba - kızı daha fazla ayırmaya gönlü razı olmadı. ''Zaman hepimize doğru yolu gösterecek'' diyen Ateş kızıyla buluştu ve 6 aylık olan kızının parmağını tuttuğu bu özel kareyi altına 2 kalp fotoğrafı ekleyerek dün Instagram sayfasına yükledi.

 

Ateş'in nüfusuna almayı çok istediği kızını görmesi yakın çevresini de çok sevindirdi. Ateş'in yakın dostu Harun Tan, ''Kardeşim süper resim'' derken, diğer arkadaşları ise ''Sonunda Can'cığım, mükemmel'', ''Can baba lütfen elimi hiç bırakma der gibi tutmuş'', ''En büyük aşk seni bulmuş işte'', ''Büyük buluşma gerçekleşti demek'' yorumlarını yaptı.

 

NÜFUSUNA ALMAK İSTİYOR

İlk evliliğinden Yiğit ve Efe adında iki oğlu olan Ateş, ''İyi bir baba olmak, iyi bir sevgili ve eş olmaktan daha önemli'' diyerek kızını nufusuna almayı çok istediğini açıklamıştı.

 

 

'MUHTEŞEM YÜZYIL' EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin