Meryem Uzerli'ye 1.5 milyon TL'lik teklif!

Almanya'da yaşayan hamile oyuncuya bir reklam filmi için 1.5 milyon liralık teklif yapıldı.

resim yok
04 Kasım 2013 - 11:25
Magazin

Almanya'da yaşayan hamile oyuncuya bir reklam filmi için 1.5 milyon liralık teklif yapıldı.

 

REKLAM FİLMİYLE GELİYOR!

Eski sevgilisi Can Ateş'ten 5.5 buçuk aylık hamile olan 'Muhteşem Yüzyıl'ın eski 'Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli, ekranlara bir reklam filmiyle gelmeye hazırlanıyor.

 

1.5 MİLYON TL

Almanya Berlin'de yaşayan Meryem Uzerli'ye Türkiye 'deki bir çocuk bezi firması reklamında oynaması için 1.5 milyon TL önerdi.

 

SICAK BAKIYOR

Uzerli’nin teklife sıcak baktığı, ancak doğuma kadar Türkiye'ye gelmek istemediği için çekimlerin Almanya'da yapılacağı iddia edildi.

 

JÜRİ ÜYELİĞİNİ KAÇIRMIŞTI

Başta ABD ve İngiltere olmak üzere onlarca ülkede milyarlarca kişiyi ekrana kilitleyen şarkı yarışması X-Factor'ü Türkiye'ye getiren MED Yapım, bombayı patlatamamıştı.

Şirket, jüri üyesi olması için; tükenmişlik sendromu nedeniyle Muhteşem Yüzyıl'dan ayrılan, hamile kaldığı Can Ateş tarafından terk edilince gündeme oturan Meryem Uzerli'nin kapısını çalmış, uzun pazarlıklar sonrası Uzerli teklifi kabul etmişti. Plana göre yarışma 2014'ün ilk çeyreğinde başlayacaktı.

Ancak X-Factor'ü yayınlayacak kanal, tarihi Aralık ayına çekince, her şey alt üst olmuştu, Ocak ayında doğum yapacak olan ve bölüm başı 30 bin euro alacağı iddia edilen oyuncu projenin dışında kalmıştı..

 

KARİYERİ

Uzerli, 12 Ağustos 1983 tarihinde, 4 çocuklu bir ailenin en küçük ve ikinci kızı olarak Almanya Hessen'in Kassel Şehri'nde Türk babadan ve Alman anneden dünyaya gelmiştir. İlerleyen yaşlarında Hamburg'a yerleşmiş ve Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk ve tiyatro eğitimi almıştır.[reklam]

Genç oyuncu 8 ay süren seçmeler sonrasında Meral Okay‘ın yazdığı Timur Savcı’nın yapımcılığını yaptığı 2011 yılının dizilerinden olan "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Hürrem Sultan rolünü canlandırmaya başladı.

Uzerli, aynı zamanda Almanya'da birçok dizide ve birçok filmde rol almış bir oyuncudur. Ana dili Almanca olan genç oyuncu, aynı zamanda iyi derecede İngilizce biliyor. Türkçesi ise son döneme kadar oynadığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan'a paralel olacak kadar gelişmiştir.

Timur Savcı'nın yapımcılığını üstlendiği ve senaryosunu Meral Okay -ölümünün ardından Yılmaz Şahin'ın- yazdığı Muhteşem Yüzyıl adlı diziye bir Hürrem Sultan seçmek için Türkiye'de bütün oyuncu ajansları, bütün tiyatro kurslarından oyuncular seçilerek onlar arasında eleme yapılmıştır. Uzerli, aralarından en uygunu görüldü ve Almanya'dan çağırılarak Hürrem Sultan rolünü üstlendi.

 

 

KEREM GÖĞÜŞ'TEN CAN ATEŞ'E BABALIK TAVSİYESİ! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin