resim yok
12 Kasım 2013 - 10:53
Röportaj

Mesut Yar, 'Burada Laf Çok' ile haftanın dört günü seyirci karşısında. Pazartesi'den Perşembe'ye saat 23.30'da CNN Türk'te yayınlanan programda bu sezon konuk sayısını azaltan Yar, ''Konuklarını dekor olarak kullanmayan program'' sloganının da arkasında...

* Burada Laf Çok'un üçüncü sezonunda ne gibi değişiklikler var?    

- Bu sezon iyice şov haline getirdik programı. Birkaç zeki çocuk aldık. Yancı gibiler ama iyi mizah üretiyorlar. Format daha gülümseyen hale geldi. Bir de kimse konuk bulamazken biz bu konuda hoyrat davrandık, bir günde dokuz konuk ağırladığımız oldu. Şimdi konuk sayısını ikiye-üçe indirdik.

* Bugüne kadar kaç konuk ağırladınız?

- 2 bin küsur konuk almışız ve limit aşımı yaşıyoruz şu anda. Türkiye'de gündem çok değişiyor ama insanlar çok değişmiyor. Söyleyecek çok sözleri olmuyor. Benimse hâlâ soracak sorum var. Öyle yürüyor zaten, yoksa yürümez.

* Aynı isimleri ağırlamak istemediğiniz oluyor mu, ''Ben onunla daha ne konuşacağım'' diye?

- Katılım rekoru İsmail Baki’de. Programa dokuz kez katıldı. Hatta bir dönem onu programın biblosu gibi görmeye başlamışlardı! (Gülüyor) Ama onunla hâlâ konuşacak konumuz var. Safiye ile Faik de programın elemanları gibiler.

 

KONUŞMAYACAK ADAM PROGRAMIMA GELMESİN

* Çok geniş bir yelpazeniz var konuk konusunda...

- Önemli olan birbirine benzemeyen bir sürü adamı aynı koltuğa oturtabilmek. Normal hayatta aynı kadraja girmeyecek dört kişi bu programda bir araya geliyor mesela.

* Nasıl kabul ediyorlar peki bunu?

- Bir illüzyon var demek ki... En fazla meseleyi anlatırım ve en az zarara uğrarım'' diye düşünerek geliyorlar.

 

Seyirci de yatmadan önce ''Dur bir Mesut’a bakayım, kiminle mavra çeviriyor'' diye düşünüp programı açıyor, ''İyiymiş bu'' deyip izlemeye devam ediyor. Uykuya ziyan bir program oldu...[reklam]

* Kara listeniz var mı konuk konusunda?

- Gelince konuşmayacak adam gelmesin. Televizyona çıkınca televizyonu kötüleyecek adam da gelmesin. Samimiyetten uzak insanları da almıyoruz.

* Merak ediyorum, hiç konuklarınızın arasını yaptığınız oldu mu?

- O saatte her şey mümkün olabiliyor tabii... Nilgün Belgün ve Bekir Ünlüataer de bizim programdan çıkma...

 

GANİ MÜJDE KAHPE BİZANS SÖZÜNÜ UNUTTU

* Bir yandan da oyunculuk yapıyorsunuz...

- Evet, Babam Sınıfta Kaldı'da Nazım Hoca'yı canlandırıyorum. Güzel bir karakter. Bir kadına aşık, parası da var ama huzuru yok. Kızı kendine bağlayamıyor, çünkü kadınlar her zaman kendine acı çektiren adamlardan hoşlanır...

* Diziye nasıl dahil oldunuz?

- Gani Müjde bana 20 yıl önce Kahpe Bizans için söz vermişti, sonra unuttu. Bir gün canlı yayında hatırlattım, Babam Sınıfta Kaldı'da oynamamı istedi. ''Birkaç bölüm için olur'' dedim ama hâlâ oynuyorum.

 

 

GENÇ SANATÇININ GÖZÜ YÜKSEKLERDE! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin