Metin Akpınar, 35 yıl sonra baba oldu!

Metin Akpınar hakkında açtığı babalık davasının sonuçlandığını ve usta oyuncunun kızı olduğunu ilan eden Duygu Nebioğlu, bu kez ikiziyle gündemde. İddialara göre Nebioğlu'nun ikizinin DNA sonucu da çıktı, ancak karar henüz açıklanmadı. Peki Duygu Nebioğlu kimdir? Duygu Nebioğlu'nun iddiaları neler? Metin Akpınar evli mi? Duygu Nebioğlu kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ikizi kim?

ozan
13 Ekim 2023 - 11:49
Magazin

Metin Akpınar (82)'ın evlilik dışı bir kızı olduğu DNA testiyle belgelendi. Duygu Nebioğlu (35)'nun 14 yıllık hukuk savaşını kazandığı belirtilirken, Nebioğlu'nun bir de ikizi olduğu ortaya çıktı. İkizi Sevgi'nin DNA raporlarının uyuştuğu ancak kararın henüz açıklanmadığı iddia edildi. 62 yıldır evli olan Göksel-Metin Akpınar çiftinin ise çocuğu bulunmuyor.

23-10/13/metin-akpinar.png

DNA testlerinin sonucunda mahkemenin iki ismin baba-kız olduğu yönünde karar verdiği iddia ediliyor. Duybu Nebioğlu da sosyal medyadan yaptığı paylaşımla bu iddiaları doğruladı.

23-10/13/duygu-metin-akpinar.png

Metin Akpınar ile Duygu Nebioğlu'nun yıllar önce hayran buluşması şeklinde bir buluşma yaşadığı ve Nebioğlu'nun oyuncuya kitap imzalattığı da ifade edildi.

Duygu Nebioğlu kimdir?

Milliyet’te yer alan habere göre; Metin Akpınar'ın, yaşadığı evlilik dışı ilişkiden Duygu Nebioğlu adında bir kızı olduğu ortaya çıktı. Mahkeme, DNA testlerini de göz önünde bulundurarak, Akpınar'ın Nebioğlu'nun babası olduğunu doğruladı.

23-10/13/ekran-goruntusu-73.png

Duygu Nebioğlu’nun açıklamaları ise şöyle:

"Benim adım Duygu Nebioğlu, 88 yılında Antalya'da yaşama tutundum. Dünyanın varlığını talihsiz olaylar ile kavradım. Bebekliğim, çocukluğum zor şartlar altında geçti. '94 yılında Nebioğlu ailesi tarafından evlat edinildim. Ailem tarafından topluma kazandırılmak için başlayan serüvenimin devamında biyolojik ailemin ve soy ağacımın merakına düştüm. Bu düşünce beni Türk toplumuna mâl olmuş Sayın Metin Akpınar'a ulaştırdı, henüz 21 yaşında üniversite öğrencisi iken gerçeklerin karşısında yoğun şaşkınlık hissiyle, hayranı olduğum sanatçının biyolojik babam olmasının mutluluğunu ne yazık ki yaşayamadım.

Aldığım yetersiz sevgi nedeniyle beni bağrına basmakta zorlandığı için ağır travmalar yaşadım bu sebeple saygı değer avukatlarıma ulaştım. Bugün avukatlarım Ferihan Polat ve Ahmet Furkan Uludağ sayesinde Metin Akpinar'ın babam olduğu Akseki Asliye Hukuk Mahkemesi'nin kararı ile resmiyete kavuşmuştur. Adalet karşında tüm haklarımı koruma altına almış bulunuyoruz. Şaşkınım, yıllar sonra gelen mutluluk hayatımın ilk günü gibi oldu. Kamuoyuna bunu açıklamayı borç bilip sevgi ve barış içerisinde hareket edeceğimizi duyurmak istiyorum. Bu süreçte bana destek olan ve koşulsuz sevgi veren Nebioğlu aileme teşekkür ediyorum. Duyguluyum.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin