Metin Akpınar'ın kızı Sevgi Katkıcı da sessizliğini bozdu!

Sanatçı Metin Akpınar'ın ikiz kızı Duygu Nebioğlu'nun ardından kardeşi Sevgi Katkıcı da basına demeç verdi. Metin Akpınar ile halen görüşmediklerini söyleyen Sevgi Katkıcı, "Akpınar olarak anılmak istemiyorum. Babalık yapsaydı, kıymet verseydi belki, ama Özdener babamın yerini asla tutamaz" dedi. Duygu Nebioğlu kimdir? Sevgi Katkıcı kimdir? Metin Akpınar'ın kaç çocuğu var? Metin Akpınar kızları hakkında ne dedi?

ozan
23 Ekim 2023 - 16:13
Magazin

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen ve şimdi 35 yaşında olan kızı Duygu Nebioğlu'nun ardından ikizi Sevgi Katkıcı da konuştu.

Katkıcı, Ankara Masası adlı YouTube kanalında yaşadıklarını anlattı.

Kardeşiyle birlikte verdikleri mücadeleyi anlatan Katkıcı, "Annelik, anne karnında başlar. Annemizin bizi terk ettiğini duyunca çok üzülmüştüm. Bir anne, bunu nasıl yapar dedim. İki aylıkken bizi bırakmış. Anne olduğumda anladım. Bana 'Ben senin annenim' dedi. 'Hayır sen benim annem değilsin' cevabını verdim. 'Neden bıraktın dedim?' ve hiçbir açıklama yapmadı. Metin Bey'e de sordum, 'Bizi bildiğiniz halde neden bıraktınız' dedim. Metin Bey inkâr etse de bir süre biyolojik annemizle görüştü" ifadelerini kullandı.

"BİZİ KUCAKLASA BU OLAYLAR ASLA YAŞANMAZDI"

Sevgi Katkıcı, "İki aylık bir çocuk sokağa atılır mı? Terk etmedir bu. Ne arayıp ne sormuş. Kardeşimi de tebrik ediyorum. Hep daha çok çaba sarf etti bu süreçte. Metin Akpınar bizi kucaklasa bu olaylar asla yaşanmazdı" diye konuştu.

'AKPINAR' SOYADINI İSTEMİYOR

Terk edilmelerini kabullenemediğini ifade eden Katkıcı, Akpınar soyadını da asla almayacağını belirtti. Katkıcı, "Nüfusuna geçmedik. Özdener babamın nüfusundayız. Ben de Nebioğlu olarak kalacağım. Akpınar olarak anılmak istemiyorum. Babalık yapıp kıymet verseydi belki ama Özdener babamın yerini asla tutamaz." diyerek soyadı konusunda son noktayı koydu.

23-10/23/kiz.jpg

İKİZLERİ AYIRMAK İSTEMEMİŞLER

"Metin Bey'in açıklamasındaki 'Böyle bir anlamsız olay' ifadesi çok kırıcı. Ve bunu bir baba söylüyor. Çok acı verici bir olay. Bu açıklamanın bir kağıda dökülmesini beklemezdim. Bizim gibi açık yüreklilikle konuşmasını beklerdim" diyen Katkıcı, "3-4 defa kulaklarımdan ameliyat geçirdim. İşitme kaybı yaşadım. Sonra dünyanın en güzel insanları karşımıza çıktı. Çok vicdanlı insanlar. Bizi hiç bırakmadılar. Annemler çocuk başvurusunda bulunduklarında iki kız çocuğu var demişler, hangisini almak istersiniz demişler. Babam ikiz kardeşler, et tırnaktan ayrılmaz, biz ikisinin de anne-babası olacağız demişler" dedi.

METİN AKPINAR'DAN TELEFON BEKLİYORLAR

Sevgi Katkıcı, "Bundan sonra ne bekliyorsunuz?" sorusunu da şöyle yanıtladı: "Önce bunu görüp yaşamak lazım. Kendisi hâlâ bizimle iletişime geçmediyse kabul edememiştir. Baba gibi davranamadı. Ben ondan hemen telefon beklerdim. Hâlâ aramadı. Sessizliğini koruyor. Çok üzücü."

35 yıl sonra ortaya çıkmalarının aslında miras için olduğuna dair gelen iddiaları ise Katkıcı şöyle yanıtladı:

"Bizi kabul etmesi için. Başka biri de olsa biz o kişiye de biz dava açardık. Annemizi biliyorduk ama babamızı bilmiyorduk. Parası için değil hayır. Kendisi sanatçı olduğu için bu süreçler yaşandı. Biz yine babamız kim diye merak ederdik. Bu Metin Bey olduğu için böyle çok konuşuldu"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin