Metin Yıldız kaldığı yerden devam ediyor!

Daha önce de muhabirlere küfreden ünlü oyuncu, Cihangir'de fotoğraflanınca küfürler ederek muhabirlerin üzerine yürüdü.

resim yok
20 Haziran 2013 - 09:12
Magazin

Metin Yıldız'ın olayları bitmiyor!

 

Daha önce de muhabirlere küfreden ünlü oyuncu, Cihangir'de fotoğraflanınca küfürler ederek muhabirlerin üzerine yürüdü.

 

Cihangir'de görüntülendi

Ünlü oyuncu Metin Yıldız, önceki akşam Cihangir'de bir kafeden çıkarken objektiflere takıldı.

"S....RİN GİDİN"

Çıkışta fotoğrafları çekilen Yıldız, "S...rin gidin lan yavşaklar. Sizi hiç sevmiyorum" şeklinde konuşarak gazetecilerin üzerine yürüdü.

O sırada bir semt sakinin evinin camından gazetecilere bağırmasıyla daha da alevlenen Yıldız'ın, "O.... çocukları her yerde karşımdasınız" sözleri kısa süre arbede yaşanmasına neden oldu.

 

Devam etti...

Muhabirlerin sakin tutumu ve araya giren mekan sahipleri sayesinde kısa süren gerginlik, yüz metre ileride başka bir kafe önünde Yıldız'ın muhabirlere tekrar sataşmasıyla devam etti.

 

Mahalle sakinleri de rahatsız oldu


Yıldız'ın bu anlamsız tavrı mahalle sakinlerini rahatsız etti.

Camlarında olayı izleyen vatandaşlar ünlü oyuncunun alkollü olduğunu düşünerek gazetecileri uyardı.

 

Son buldu

Muhabirlerin araçlarına binerek Cihangir'den ayrılmasıyla tatsız olay son buldu.
[reklam]
Dayak ve aldatma iddialarıyla gündeme gelen ünlü oyuncu Metin Yıldız, hatırlanacağı üzere geçtiğimiz haftalarda alkol çevirmesine yakalanınca polisi canından bezdirmişti. Ece Erken taktiğiyle kan testini reddeden Yıldız, mahkemelik olmaktan kurtulamamıştı.

Polis memurlarının evrak kontrolü sonrası oyuncuya alkolmetre üfletmek istemeleri ile olaylar başlamış, alkolmetreyi üflememek konusunda görevli memuru ikna etmek için araçtan inen Yıldız, polislerden, ‘hayır’ cevabını aldıktan sonra hızlıca aracına binip kaçmaya çalışmıştı.

 

Oyuncunun bu davranışı karşısında hızlı davranan polisler, ışık nedeniyle duran trafiğinde yardımıyla aracı 50 metre sonra trafik ışıklarında yakalarlarken Yıldız, ilerleyen trafikte memurlarının can güvenliğini tehlikeye atmıştı. Aracın önüne geçen polisler, oyuncuyu ve sevgilisini araçtan indirip aracını bağlamıştı.

Eşini de dövmüştü

Metin Yıldız daha önce de kamuoyunun gündemine eşini dövmesiyle gelmişti. Alemin Kralı dizisinde de dayakçı koca rolüyle bilinen Yıldız, karısı Elvan Yıldız'ı alkol aldıktan sonra tekme ve yumruklarla dövmüştü. Polislere eşinin kendisini sürekli dövdüğünü söyleyen Elvan Yıldız, darp raporu almıştı.

 

 

ÜNLÜ OYUNCUNUN SKANDAL GECESİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin