Michael Jackson'ın kızı oyunculuğa başlıyor!

Paris Jackson, Fox'un dizisi Stars'da rol alacak.

Berfu Özlen
31 Ocak 2017 - 17:38
Magazin

Hayatını kaybeden popun kralı Michael Jackson'ın 18 yaşına basan kızı Paris Jackson, Lee Daniels'ın dizisi Stars'da rol alacak.

Hollywood Reporter'ın haberine göre, ünlü yıldızın kızı, Fox'da yayınlanan gençlik dizisi Stars'da Rachel Wells isimli, stil sahibi bir sosyal medya uzmanını canlandıracak. Paris'in karakteri Wells, Eva ve Star'ın sınırlarını zorlayıp, sosyal medyada daha aktif olmalarını sağlamaya çalışacak. Paris'in sadece bir bölüm rol alacağı belirtildi.

İlk oyunculuk deneyimi

Paris Jackson, babasının 2009'daki trajik ölümünden sonra birkaç televizyon programına katılmış ancak oyunculuk yapmamıştı. Oyunculuğa olan ilgiinin yanında müzik ile de içli dışlı olan Paris, babasının kızı olduğunu kanıtladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin