Milli Voleybolcu Saliha Şahin reklam yüzü oldu!

Milli Voleybolcu Saliha Şahin, cilt sağlığı markası ile dijital reklam filminde buluştu. Saliha Şahin kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi markanın reklam yüzü oldu?

Pınar Alçiçek
26 Mayıs 2023 - 12:53
Magazin

Sürdürülebilirlik, toplumsal sorumluluk ve toplumsal fayda sağlama yaklaşımı ile çalışmalarını sürdüren cilt bakım ürünü markası, Türkiye’de sporu ve sporcuları desteklemeye devam ediyor. 2021 yılında Türkiye Voleybol Federasyonu ile iş birliği yaparak Filenin Sultanları ve Filenin Efeleri’nin resmi sponsoru olan marka, 2023 yılında bireysel olarak da sporcuları desteklemeye başladı.

23-05/26/1685087042_bioderma_x_saliha___ahin-1685095276.jpg

Milli voleybolcu Saliha Şahin, reklam yüzü oldu! 

Başarılı sporcu Saliha Şahin, karma, yağlı ve akne eğilimli cilde sahip hem genç/ergen kadın ve erkeklerin hem de yetişkin aknesi yaşayan kişilerin problemlerine çözüm sunan ve dermatologlar tarafından reçetelenen cilt sağlığı markası için kamera karşısına geçti. Saliha Şahin’in yaşadığı akne problemi ve hayatına olan yansımasından ilham alınarak hazırlanan reklam filmi, akne karşıtı etki sunan cilt bakım rutini ile uzman çözümler sunduğu mesajını veriyor. 

İzleyenlere ilham veren bir hikayeyle dijital dünyada yerini alan reklam filminde Saliha Şahin; akne probleminin hayatında yarattığı hem fiziksel hem de psikolojik zorluklar karşısında pes etmeden yoluna devam ediyor veakne problemini yüzünde büyütme diyerek bu probleme çözüm buluyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin