resim yok
04 Haziran 2012 - 00:00

 

Mine, Timur’a gitme demek için peşinden koşar. Ama Timur’un kafasında soru işaretleri vardır. Mine’nin umduğu cevabı veremez. Bu arada Deniz’in de uçağa bineceğini bilen Merve’nin içi içini yemektedir. Tatile gitmeye hazırlanan Süreyya ve Kerem, Deniz’in Almanya’ya gittiğini çok geçmeden öğrenir.
 
Mine kendisini bekleyen sürprizden habersiz, Timur’u elinden kaçırdığı için üzgündür. Öte yandan Sinan da Mine’nin Timur’a aşık olduğunu anlar. Çoktan sezdiği bu gerçekle yüzleşmek Sinan’ı daha beter sarsacaktır. Bir yandan da Derin’le ilgili yeni bilgilere ulaşır. Mine’nin kaçırılmasında Derin’in parmağı olduğunu öğrenir. Bu, Derin için sonun başlangıcı olacaktır.
 
Esmahan’ın çocukluk arkadaşı Yannis, onu benzinciden kurtaracak bir iş teklifiyle gelir. Yannis’in etrafta dolaşmasından hoşlanmayan Turan bu duruma daha da bozulur. ,
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin