resim yok
23 Şubat 2012 - 00:00

 

MUCK Ekranlara Veda Ediyor!!!
 
Büyük umutlarla ve iddialı tanıtımlarla yayın hayatına başlayan MUCK dizisinin ekran ömrü yalnızca 8 bölüm oldu.
Müzikal bir gençlik dizisi olarak ekranlara farklı bir soluk getirmesi beklenen dizinin erken finali büyük hayal kırıklığı yarattı.
İlk bölümünden itibaren beklenen reyting başarısına ulaşamayan dizide sorunlar çok erken başladı. Dizinin başrol oyuncuları Azra Akın ve Haluk Piyes’in ayrılmasıyla büyük şaşkınlık yaratan dizide senarist değişikliği yaşanması da diziyi olumsuz etkiledi.
Herşeye rağmen Mehmet Aslan ve Ragga Oktay gibi iki önemli transfer yapan dizinin yeni oyuncularıyla birkaç bölüm bile yayınlanmadan final yapması herkes için kötü bir sürpriz oldu.
Final haberini dizinin başrol oyuncusu Sercan Dikmen twitter hesabından duyurdu.İşte o tweet:
“Son bolüm kaçmaz! Çünkü ‘SON’ bölüm! Arkadaşlar MUCK dizisi 8. bölüm ile final yapmaktadır. Başından beri bizi izleyen bütün herkese desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum…”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin