resim yok
01 Kasım 2011 - 00:00

 

Şüphe” dizisindeki striptiz sahnesiyle adını duyuran Müge Boz, yarım kalan “Karakol” projesinin ardından “Leyla ile Mecnun”un kadrosuna dâhil oldu. Bu kez ‘Şirin’ karakterini canlandıran Boz, şubat ayında da Çingene rolüyle sinemaseverlerin karşısında olacak.
 
Şirin rolüyle “Leyla ile Mecnun”un kadrosuna katıldınız. Öncelikle sizden Şirin’i dinleyebilir miyiz? 
 
- Şirin hem fizik hem de sosyoloji öğrencisi. Öyle çok hareketli bir hayatı yok. Gayet sıradan ve formüllerle çevrili bir yaşam sürüyor.
 
Şirin için asosyal diyebilir miyiz?
 
- Evet, asosyal aslında ama insanlarla kaynaşabiliyor da. İlk etapta çok bıcır bıcır bir kız değil sadece. Mecnun’la tanıştığında ise onun mahalle hayatı çok enteresan gelecek Şirin’e. Çünkü çok izole bir hayat yaşıyor. Hayatı ve insanları pek tanımıyor.
 
Bu rol için herhangi bir sosyoloji kitabı okudunuz mu?
 
- Zaten Şirin’in ilgilendiği konular bana çok uzak değil. Ben de psikoloji ve sosyolojiyle ilgilenirim. Çekimlere çok acil başladığımız için, Şirin’e yeni yeni hazırlık yapıyorum.
 
Siz de Şirin gibi mahalle hayatına uzak mısınız?
 
- Hayır, ben Şirin gibi değilim, mahalle hayatını biliyorum. Tanıdığım dükkan sahiplerine selam veriyorum, bakkal ya da manavla alışveriş yaparken sohbet etmekten keyif alıyorum...
 
Oturmuş bir projeye sonradan dahil olmak sizi tedirgin etmedi mi?
 
- Etmedi. Benim aklıma gelmedi böyle bir şey...
 
Size teklif gelmeden önce diziyi izliyor muydunuz?
 
- Sürekli takip ediyordum diyemem ama izlediğim kadarıyla beğendiğimi söyleyebilirim. Daha önce denenmemiş ve yenilikçi bir bakış açısının olması hoşuma gidiyordu. Arkadaşlarımla bir araya geldiğimizde de izliyorduk. Hatta arkadaşlarım, “Senin de bu dizide yer alman gerekiyor” diyordu.
 
Neden sizi bu diziye yakıştırıyorlardı?
 
- Bazen söylediğim bir şey benim için çok normalken diğerlerine çok garip gelebiliyor. Herhalde bu yüzden oradaki karakterlerle bağdaştırdılar. Birtakım hareketlerimi de komik buldukları için olabilir.
 
Arkadaşlarınız öyle söyledikçe siz kendinizi düşündünüz mü “Leyla ile Mecnun”da?
 
- Benim hiçbir zaman “Şu projede olayım” diye bir düşüncem olmadı ama komedi oynamayı istiyordum. İçimde farklı duyguları barındırdığımı düşünüyorum, bu yüzden farklı rollerde yer almak istiyorum. Bir de “Komedi oynayabilir miyim?” diye düşünüyordum, bu projenin gelmesi güzel oldu.
 
Diziye giren yeni karakterler diğerleri gibi sevilir mi sizce?
 
- Şu an yolunda giden bir araba ani fren yaptı. Belki U dönüşü yapacak, belki başka bir yöne dönecek. 30 ve 31’inci bölümler ara bölüm gibi olacak. O yüzden nasıl olur, bilemem...
 
Mecnun ile Şirin arasında bir aşk yaşanır mı sizce?
 
- Olabilir de olmayabilir de, bilemiyoruz...
 
Daha önce rol aldığınız “Şüphe” ve “Karakol” dizileri kısa sürede yayından kalktı. Bu durum sizi diğer projeler konusunda umutsuzluğa düşürüyor mu?
 
- Ben tam bir karakteri çalışıyorum, o karakteri detaylandırmaya başladığımda iş bitiyor. O kadar çalışıyorum ama verdiğim emeğin karşılığını göremiyorum diye düşünüyorum. Bir yandan da yeni insanlarla tanışıyorsunuz, iş bitince onlarla da diyaloğunuz bitiyor. Kariyer anlamında ise endişem yok. Ben her şeyin olması gerektiği gibi olduğunu düşünüyorum. Bir şey olmuyorsa, daha iyisini getirebilir ya da bir şey öğretir. Her yaptığım işi bir tecrübe olarak görüyorum. Olumsuz yönlerinden bakmıyorum.
 
Sizin de rol aldığınız “Toprağın Çocukları” birkaç ay sonra gösterime girecek. Bu filmdeki rolünüz ne?
 
- O filmde bir Çingene kızını oyandım. Bu filmi çok önemsiyorum, çünkü Türkiye için çok önemli olan köy enstitülerinin kapatılması üzerine bir hikâyeyi anlatıyor. Adnan Özgür çekti, onun ilk yönetmenliği, benim de ilk filmim. Bir de çok önemli oyuncularla çalışma fırsatı buldum. Şubat ayında vizyona girecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin