Muhteşem İkili dizisinden beklenmedik ayrılık!

Kanal D ekranlarının sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Muhteşem İkili'de bir ayrılık yaşandı.

Merve Mutlu
04 Ocak 2019 - 14:35
Magazin

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Öykü Karayel ve Özge Gürel'in yer aldığı, Kanal D'nin sevilen dizisi Muhteşem İkili heyecanlı bölümleriyle izleyenleri kendisine bağlıyor. 

En son 27 Aralık akşamı izleyiciyle buluşan Muhteşem İkili dizisi, zorunlu 3 haftalık dizi arasının ardından 24 Ocak'ta kaldığı yerden devam edecek. 

19-01/04/muhtesem-ikili.png

TMC yapımcılığında hazırlanan ve Türkiye'de olduğu kadar yurtdışında da beğeniyle izlenen Muhteşem İkili dizisinde sürpriz bir ayrılık yaşandı. 

Başar Başaran ve Emre Özdur’un kaleme aldığı sevilen dizi Muhteşem İkili'nin yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Çağatay Tosun oturuyordu. Tosun, yılbaşı öncesi son bölümü çekerek projeye veda etti. Yönetmen değişikliği yaşanan dizinin yeni yönetmeni ise Barış Erçetin oldu.

Erçetin, daha önce yine TMC Film’in hazırladığı ve büyük ilgi gören ‘Meryem’ dizisinin de yönetmenliğini yapmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin