Muhteşem İkili dizisinin başarısı dünya listelerini yerinden oynattı!

Başrollerinde Kerem Bürsin ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı, Özge Gürel ve Öykü Karayel'in de eşlik ettiği, Kanal D'nin sevilen dizisi Muhteşem İkili, dünya listelerini yerinden oynattı. İşte detaylar...

Merve Mutlu
17 Aralık 2018 - 15:29
Magazin

Başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Kerem Bürsin'in yer aldığı, Öykü Karayel ve Özge Gürel'in de başarıyla eşlik ettiği, Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Muhteşem İkili, başarısıyla dünya listelerini salladı. 

Biri Avrupa yakasının diğeri de Anadolu yakasının iddialı Organize Şube komiseri olan, herkesin soyadı ile hitap ettiği Mert Barca ile Mustafa Kerim Can, teşkilatta bilinen adı ile MKC'nin bir uyuşturucu operasyonu için bir araya gelmek zorunda kalması ve ardından gelişen olayları konu olan Muhteşem İkili dizisi, hakkında çıkan erken final dedikodularına rağmen başarılı bir şekilde yollarına devam ediyorlar. 

18-12/17/barca-ve-mkc.jpg

Türkiye'de olduğu kadar yurtdışında da ilgi gören Muhteşem İkili'nin, dış ülkelerdeki fanları da sosyal medya üzerinden bu sevgilerini dile getiriyorlar. Muhteşem İkili bu sevgiyi ispatlarcasına sosyal medyada da rağbet görerek listeleri zorladı. 

Muhteşem İkili “Social Wit List”de ilk 10’da!

Muhteşem İkili, uluslararası televizyon iletişim platformu The Wit’in verilerine göre Kasım ayında dünya çapında sosyal medya üzerinde en çok konuşulan yapımlar arasında yer alan tek Türk dizisi. 43 bin tweet ile Kasım ayında “Social Wit List”de ilk 10’da ikinci sırada yer alan dizi, Türkiye’de olduğu kadar dünya çapında da sosyal medyanın gözdesi oldu.

18-12/17/mhtsem-ikilii.jpg

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin