resim yok
13 Nisan 2013 - 00:00

Muhteşem Yüzyıl'ın akıbeti belli oldu! Tamam mı, devam mı?

 

Sürpriz gelişme!

 

Bu sezon biteceği iddiaları gündeme gelen Muhteşem Yüzyıl dizisi ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.

 

2014'te de devam...


Tim’s Production’ın yapımcılığını üstlendiği ve tüm dünyada 200 milyonun üzerinde seyirciye ulaşan dizinin 2014 yılı Haziran ayına kadar anlaşması yenilendi.

 

Yine Star TV'de


Dizi Star TV’de seyirciyle buluşmaya devam edecek.

Dizinin Rüstem Paşa’sı Ozan Güven geçen günlerde "Muhteşem bu sezon bitiyor" şeklinde açıklama yaparak kafaları karıştırmıştı. Ancak yapım şirketinin yaptığı anlaşmayla iddiaların doğru olmadığı ortaya çıktı.

Erdoğan: Bizim öyle bir ecdadımız yok

Başbakan Tayyip Erdoğan, Kanuni Sultan Süleyman döneminin anlatıldığı Muhteşem Yüzyıl dizisine sert tepki göstermişti. Erdoğan, "Ben o dizilerin yönetmenlerini de o televizyonun sahiplerini de milletimin huzurunda kınıyorum. Bu konuda ilgilileri uyarmamıza rağmen yargının da gereken kararı vermesini bekliyoruz. Bu değerlerle oynayanlara milletçe gereken dersin hukuk içinde verilmesi gerekir" demişti.

 



Başbakan şunları söylemişti:

"Biz 7 milyarlık bu dünyanın içinde yaşıyoruz. Bizim görevimiz nedir, bunu çok iyi biliriz. Ecdadımızın at sırtında gittiği her yere biz de gideriz; her yerle biz de ilgileniriz. Ama bunlar, televizyon ekranındaki ecdadımızı zannediyorum o Muhteşem Yüzyıl belgeselindeki gibi tanıyor. Bizim öyle bir ecdadımız yok. Biz öyle bir Kanuni, öyle bir Sultan Süleyman tanımadık. Biz öyle bir Kanuni tanımadık, onun ömrünün 30 yılı at sırtında geçti. Sarayda o gördüğünüz dizilerdeki gibi geçmedi. Bunu çok iyi bilmeniz lazım. Bunu çok iyi anlamanız lazım. Ben o dizilerin yönetmenlerini de o televizyonun sahiplerini de milletimin huzurunda kınıyorum. Bu konuda da ilgilileri uyarmamıza rağmen yargının da gerekli kararı vermesini bekliyoruz."

 

Çok tartışılan, aynı zamanda büyük ilgiyle izlenen dizi 1 sene daha bizlerle olacak...

 

MUHTEŞEM YÜZYIL'DA ÖYLE ŞEYLER OLDU Kİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin