resim yok
14 Aralık 2011 - 00:00

 

Muhteşem Yüzyıl’ şimdi de çizgi roman
Muhteşem Yüzyıl” dizisi için Microsoft Türkiye ve Türkiye’nin en büyük dijital ajanslarından biri olan 41? 29!’un ortak çalışmasıyla ortaya çıkan; internet explorer 9 için hazırlanan  çizgi roman, www.zaferyolunda.com adresinden izlenebiliyor. “Muhteşem Yüzyıl: Zafer Yolunda” adlı çizgi roman için dizinin yapımcısı TİMS’ten de onay alınarak hareket edildi. Dizinin Mohaç Savaşı bölümünün kullanıldığı çizgi romandaki karakterler de dizideki oyunculara benzetildi. Çizer Koray Kuranel ile çalışılan projede dizinin müzikleri de kullanıldı.
 
 Çizgi romanın yapım aşamasında tarihçi Yiğit Değer Bengi, 41? 29!’a danışmanlık yaptı. www.zaferyolunda.com adresine girildiğinde çizgi roman soldan sağa doğru kayarak ilerliyor; öte yandan çizgi romanda ilerledikçe hareketli efektlerle karşılaşılıyor. “Muhteşem Yüzyıl: Zafer Yolunda”nın önümüzdeki günlerde İngilizceye de çevrilmesi planlanıyor.   

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin