Muhteşem Yüzyıl'a bomba transferler!

Muhteşem Yüzyıl'ın yeni sultanları...

resim yok
08 Ağustos 2013 - 15:22
Magazin

Muhteşem Yüzyıl'ın yeni sultanları...

Muhteşem Yüzyıl'a 6 ünlü transfer

Meryem Uzerli'nin Muhteşem Yüzyıl'dan ayrılmasıyla dizi adeta  kabuk değiştirmeye başladı.

Sezon finaline giren dizi, aylardır hatta yıllardır yeni sultanlarını arıyordu. Sarı Selim'i kimin oynayacağı 3 sezondur tartışma konusuydu. Bu yaz neredeyse  Türkiye'deki tüm erkek oyuncular deneme çekimine girdi. Sonunda Sarı Selim rolünü Fatmagül'ün Suçu Ne'den tanıdığımız Engin Öztürk kaptı.

İşte Muhteşem Yüzyıl'a gelen 6 ünlü transfer

SARP AKKAYA

Ezel'in Tefo'su, Suskunlar'ın Sarı'sı Sarp Akkaya da Muhteşem Yüzyıl'a katılıyor. Akkaya dizide tarihte olmayan kurmaca bir karakteri yani Atmaca'yı canlandıracak.

ARAS BULUT İYNEMLİ

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Mete'si Aras Bulut İynemli, Beyazıt rolünü aldı.

ENGİN ÖZTÜRK

Sarı Selim rolünü 'Fatmagül'ün Suçu Ne'den tanıdığımız Engin Öztürk kaptı.

MELTEM CUMBUL

Öte yandan eşinden yeni boşanan başarılı oyuncu Meltem Cumbul'un Muhteşem Yüzyıl'ın yapım şirketiyle görüştüğü yansıyan bilgiler arasında.

TOLGA SARITAŞ

'Sen de Gitme' dizisinden tanıdığımız Tolga Sarıtaş Kanuni’nin hasta oğlu Cihangir Sultan’ı canlandıracak.

MERVE BOLUĞUR

Nurbanu Sultan olarak Merve Boluğur katılacak. Bu sezonun Hürrem'i Boluğur olacak.
[reklam]
İşte Vatan Gazetesi'nden Oya Doğan'ın bugünkü yazısı:

''Merhaba… En zoru galiba ilk cümleyi bulmak… Nasıl giriş yapacağım diye günlerce düşündüm. Çünkü çok heyecanlıyım. Yıllar sonra ‘Vatan’ıma döndüm. Efendim, birçoğunuz zaten beni Dizi Doktoru olarak tanıyorsunuz. Vatan okurları da 2006-2008 yılları arasında yaptığım röportajlardan hatırlayabilirler. 5 yıl sonra evime geri dönünce heyecanım iki katına çıktı. Bundan sonra haftada beş gün dizi dünyasında olup bitenleri, televizyon programlarında yaşananları ve en taze dedikoduları size buradan aktaracağım. Bu yazı akar gider ama lafı fazla uzatmadan ilk yazıya bir haberle başlıyorum.

Meryem Uzerli’nin Muhteşem Yüzyıl’dan ayrılmasıyla dizi adeta kabuk değiştirmeye başladı. O kadar kökten değişiklikler var ki, bu sezon yepyeni bir dizi izleyecek bile olabiliriz. Öncelikle hepimizin bildiği gibi Meryem Uzerli’nin yerine Vahide Gördüm, yeni soyadıyla Vahide Perçin geldi. Sezon finalinde kendisini izledik ve beğenmedik ama tüm yazını çalışarak geçiren Vahide Perçin, bu defa bizi şaşırtabilir. Sarı Selim’i kimin oynayacağı üç sezondur tartışma konusuydu. Bu yaz neredeyse Türkiye’deki tüm erkek oyuncular deneme çekimine girdi ama Selim rolünü Fatmagül’ün Suçu Ne’den tanıdığımız Engin Öztürk kaptı. Öztürk, uzun süredir ata biniyor ve matrak çalışıyor.

Bayezid rolü ise Öyle Bir Geçer Zaman ki’nin Mete’si Aras Bulut İynemli’nin oldu. Yani bu sezon Muhteşem Yüzyıl, Selim ve Bayezid arasındaki kavgalara sahne olacak. Bu kavgaya bir de kadın lazım. Çünkü Türk dizilerinde entrika kadından sorulur. O nedenle diziye Nurbanu Sultan olarak Merve Boluğur katılacak. Bu sezonun Hürrem’i Boluğur olacak.

Gelelim, Cihangir Sultan’ın kim olacağına… Sen de Gitme dizisinden tanıdığımız Tolga Sarıtaş Kanuni’nin hasta oğlu Cihangir Sultan’ı canlandıracak. Tüm sezonu kambur olarak oynayacak Sarıtaş’ın işi çok zor. Ama asıl bomba Ezel’in Tefo’su, Suskunlar’ın Sarı’sı Sarp Akkaya da Muhteşem Yüzyıl’a katılıyor. Akkaya dizide tarihte olmayan kurmaca bir karakteri yani Atmaca’yı canlandıracak. Muhteşem Yüzyıl setinde şu sıralar tüm oyunculara saç ve makyaj provası yapılıyor. Yani tüm eski karakterleri yaşlandırılmış olarak izleyebileceğiz. Kısacası bu sezon Bayezid, Selim ve Nurbanu haremi birbirine katacak. Bu arada unutmadan Muhteşem Yüzyıl 11 Eylül Çarşamba Star TV’de başlıyor. Hepinize iyi bayramlar...''

 

 

MUHTEŞEM YÜZYIL NE ZAMAN SONA ERCEK? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin