Muhteşem Yüzyıl'da geceye damga vuran sahne!

Muhteşem Yüzyıl‘da Mihrimah Sultan ile Rüstem Paşa'nın yakınlaşması diziye damga vurdu.

resim yok
23 Ocak 2014 - 14:42
Magazin

Geceye damga vuran sahne!

 

Star TV'nin sevilen dizisi Muhteşem Yüzyıl'da Mihrimah Sultan ile Rüstem Paşa'nın yakınlaşması diziye damga vurdu.

 

İşte detaylar:

 

DAMGA VURDU

Star TV ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl'ın son bölümüne Rüstem Paşa ile Mihrimah Sultan'ın beklenmedik yakınlaşması damga vurdu.

 

NELER YAŞANDI?

Dizinin 120. bölümünde Sultan Süleyman'ın sefer dönüşü ateşli bir hastalığın pençesinde ölüm kalım mücadelesi verdiği anda kardeşler arasında başlayan taht kavgasında saflar da iyiden iyiye belli oldu.

 

BEKLENMEDİK YAKINLAŞMA

Şehzade Bayezid'in tahta geçmesini isteyen Rüstem Paşa, Şehzade Selim'in tahya geçmesini isteyen Hürrem Sultan'la ters düşünce, beklenmedik bir yakınlaşma doğdu.

Bu durumu her koşulda kendi yararına çevirmeyi başaran Rüstem Paşa, Mihrimah Sultan'a Hürrem Sultan'ın artık Şehzade Selim'in tahta geçmesini istediğini söyledi.[reklam]

ARZU DOLU ANLAR

Şehzade Bayezid'in tahta geçmesini isteyen Mihrimah Sultan'a 'Artık yalnızsınız sultanım' diyerek rest çeken Rüstem Paşa;

'Hangi tarafta olacağımı sizin tavrınız belirleyecek. Boşanmaktan vazgeçeceksiniz' dediğinde teklifine olumlu yanıt veren Mihrimah Sultan ile Rüstem Paşa arasında arzu dolu anlar yaşandı.

 

SOSYAL MEDYADA ÇOK KONUŞULDU

İkilinin yakınlaşması sosyal medyada ses getirdi.

 

İDDİLAR...

Ozan Güven ve Pelin Karahan'ın aşk yaşadığı iddia edilmiş, Güven ''Aynı sette olduğum bir insan ile aşk yaşamam. Benim bir çocuğum var ve 40 yaşındayım. Kalkıp da 25 yaşındaki bir kızla aşk yaşayacak kadar karaktersiz biri miyim?'' açıklamasını yapmıştı.

Eşinden geçtiğimiz aylarda boşanan Pelin Karahan ise iddialar karşısında sessiz kalmayı tercih etmişti.

 

 

MUHTEŞEM YÜZYIL'DAN BİR İSİM DAHA AYRILDI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin