Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem Sultan ölüme gidiyor!

Muhteşem Yüzyıl'da, senaryoda yapılan değişiklikle işler iyice karışıyor!

resim yok
05 Haziran 2013 - 14:19
Magazin

Hürrem Sultan ölüme gidiyor!

 

İşler karışıyor!


Star TV ekranlarında izleyicileriyle buluşan ve Çarşamba akşamlarına izlenem oranlarındaki başarısı ile damga vuran Muhteşem Yüzyıl'da, senaryoda yapılan değişiklikle işler iyice karışıyor!

 

Tehlike sinyali

Çekimleri Hürrem Sultan'a hayat veren Meryem Uzerli olmadan devam eden "Muhteşem yüzyıl"ın bu bölümünde, "Hürrem karakteri" senaryoda yapılan değişiklikle aniden gelen bir haberle tehlikeli bir yolculuğa çıkacak.

ÖLÜMCÜL YOLCULUK

Hürrem Sultan karakterine hayat veren Meryem Uzerli'nin ağır çalışma koşullarından dolayı "Tükenmişlik Sendromu" teşhisiyle Berlin'e gitmesi sonrası Hürrem Sultan'ın akıbetinin ne olacağı sorusuyla magazin gündemini meşgul eden "Muhteşem Yüzyıl", merakla beklenen 101'inci bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

 

Adı jenerikten de çıkarıldı!

Adı hem jenerikten hem de basın bültenlerinden çıkarılan Meryem Uzerli'nin canlandırdığı Hürrem Sultan, dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde senaryo gereği ölümcül bir yolculuğa çıkarılacak.

[reklam]

Sezon finali iki hafta sonra

İki hafta sonra sezon finali yapacak olan dizinin özetine gelince:

Süleyman, Mustafa'yı pay-i tahta çağırır ve hakkında ağır bir karar verir. Mustafa hüsrana uğrarken, Mehmet için taht yolu açılır. İki kardeş arasındaki ipler gerilir.

Hürrem zaferini kutlarken, Mahidevran, oğlu için gözünü karartır. Süleyman, Mehmet'le Budin'e sefere gider. Mustafa ise pay-i taht ta kalır.

Hürrem aniden gelen bir haberle tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Pay-i tahta dönen Süleyman, Hürrem hakkında öyle bir şey öğrenir ki, artık kimse güvende değildir.

 

 

MERYEM UZERLİ'NİN YAŞADIKLARINI BİR DE SEVGİLİSİNİN AĞZINDAN DİNLEYİN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin