Muhteşem Yüzyıl'da yeni Hürrem ortaya çıktı! [Video]

Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem karakterini canlandıran Meryem Uzerli'nin diziden olaylı bir şekilde ayrılmasından sonra 'Yeni Hürrem kim olacak' sorusu ortaya çıkmıştı.

resim yok
13 Haziran 2013 - 09:15
Magazin

İşte yeni Hürrem!

 

Merakla edilen soru cevabını buldu!

 

Ekranların sevilen dizisi Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem karakterini canlandıran Meryem Uzerli, diziden olaylı bir şekilde ayrılmıştı.
 

Bunun üzerine B planını devreye sokan dizi ekibi yeni sezonda Hürrem'i yaşlandırma kararı almış ve Uzerli'nin yerine Vahide Gördüm'ü getirmeye karar vermişti.

 

Sesiyle...


Muhteşem Yüzyıl'ın Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümünde  bu soru cevabını buldu ve yeni Hürrem görüntüsüyle olmasa da sesiyle ortaya çıktı.

 

Kesinleşti


Muhteşem Yüzyıl'ın yeni Hürrem Sultan'ının Vahide Gördüm olduğu bu akşam kesinleşti.
 
Yayınlanan son 2 bölümde ise Hürrem kayıplara karıştı. Ta ki son bölümün son sahnesine kadar.

 

Ses ona aitti

Son sahnede Hürrem'e hayat veren dublör arka plan görüntüsüyle ekrana geldi. Ekranda duyulan ses ise Vahide Gördüm'e aitti.

Şimdi dizinin izleyenleri merakla bir sonraki bölümde neler yaşanacağını bekliyor.

[reklam]

Dünkü bölümün kısa özeti şöyle:

 

Hürrem’in kaybolduğunu öğrenen Süleyman’ın öfkesi yeri göğü inletiyor. Mihrimah bu hadiseden sultanları sorumlu tutarken, Mehmet Mustafa’yı suçluyor. İki kardeş arasındaki uçurum giderek derinleşiyor.

 

Malkoçoğlu hanedanı tek tek sorguluyor. Rüstem ise Hürrem’in peşine düşüyor. Umutların tükendiği anda Malkoçoğlu Hürrem’e ulaşacak bir ipucu buluyor.

 

Hürrem’i kaçıranın kim olduğu ortaya çıkıyor. Süleyman bir kez daha ihanetle ve ölümle sarsılıyor!

 

İşte o dakikalar

 

 

MERYEM UZERLİ'NİN BERLİN'E KAÇIŞ NEDENİ ORTAYA ÇIKTI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin