resim yok
16 Temmuz 2012 - 00:00

 

Muhteşem Yüzyıl yeni sezon için yeni oyuncularla anlaşmaya devam ediyor. 
 
Dünyaca ünlü aktör Brad Pitt'e teklif götüren yapımcı Timur Savcı Türkiye'deki yıldızlarında peşine düştü.
 
Yeni sezonda diziye yeni katılacak karakterlerden biri olan Mehmet Günsür'ün canlandırdığı Şehzade Mustafa'nın eşini oynayacak Rümeysa Haseki Sultan karakteri için Tuba Büyüküstün'e teklif götüren Timur Savcı güzel yıldızı ikna etmek için elinden geleni yapıyor.
 
tvaktuel'in haberine göre Tuba Büyüküstün teklifi kabul ederse yeni sezonda Mehmet Günsür'ün partneri olarak ekranlara dönüş yapacak. 
 
Büyüküstün, Kenan İmirzalioğlu'nun yeni dizisinden gelen teklifi kabul etmemişti. Bebeklerine daha fazla zaman ayırmak istedi için Ay Yapım'ın teklifini kabul etmeyen Tuba Büyüküstün, Muhteşem Yüzyıl dizisi için teklif edilen rolü daha az zaman gerektirdiği için kabul etmeyi düşündüğü öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin