resim yok
19 Ocak 2012 - 00:00

Yeditepe İstanbul'dan sonra yeniden aynı projedeler

 Show Tv de Muhteşem Yüzyıl Dizisinin yerini Ustura Kemal alıyor. Yapımını Süreç Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan'ın yaptığı ve başrollerinde Oktay Kaynarca ile Emre Kınay'ın yer alacağı dizide, Oktay Kaynarca ile Emre Kınay?ın karşısında oynayacak süpriz isimler sır gibi saklanıyor. Cansu Dere ve Hatice Şendil gibi isimlerle görüşüldüğü öne sürülen yapım, en az Muhteşem Yüzyıl kadar ses getireceğe benziyor. Çizgi roman kahramanını hayata geçiren proje, dönem dizisi olarak bir hayli iddialı. Uzun süren hazırlıkların ardından, İzmit'de kurulan platoda yakın zamanda çekimlerine başlanacak dizi, seyircisi ile Mart ayında, Show Tv ekranlarında buluşacak. Muhteşem Yüzyıl dizisine dahil olduğu haberleriyle gündeme gelen ve son günlerde adı Özcan Deniz ile aşk dedikodularına karışan oyuncu Gül Ocakcı da, Ustura Kemal dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin