resim yok
10 Ekim 2014 - 10:53
Magazin

Muhteşem'in laneti!

 

Hep hüsran yine hüsran!

Son dönemlerin en pahalı yapımı, reyting listelerinin 4 sezon boyunca birincisi 'Muhteşem Yüzyıl'ın şehzade ve sultanlarının saltanatları kısa sürdü...

 

Yeni bir serüvene 'merhaba' diyen oyuncuların yapımları reyting kıskacında.

 

MUHTEŞEM YÜZYIL OYUNCULARI REYTİNG KISKACINDA!

Muhteşem Yüzyıl'ın oyuncuları yeni sezona hızlı bir giriş yaptı… Dizinin şehzade ve sultanları iddialı başlayan yapımlarda boy gösterirken reyting tablolarında fena çuvalladı.

 

NUR FETTAHOĞLU VE ENGİN ÖZTÜRK

'Mahidevran Sultan' Nur Fettaoğlu ile 'Şehzade Selim' Engin Öztürk'ün oynadığı 'Hayat Yolunda' önceki gün yayınlanan ilk bölümüyle hüsrana uğradı.

Dizi total'de 14'üncü olurken AB'de de 7'nci sırada yer aldı. Yeterince ilgi görmeyen dizinin akıbeti önümüzdeki günlerde belli olacak.[reklam]

YAPIMLAR İDDİALI AKIBETLERİ AYNI!

İddialı dizi 'Benim Adım Gültepe' de gözden çıkarılmak üzere. Dizide 'Muhteşem Yüzyıl'ın Gülfem Hatun'u Selen Öztürk ile şehzade Cihangir'i oynayan Tolga Sarıtaş rol alıyor.

 

FİLİZ AHMET

Haremin Nigar kalfası Filiz Ahmet ise diziden ayrılır ayrılmaz 'Ruhumun Aynası' adlı yapımla el sıkışmıştı. Fakat dizi reyting alamayınca yine diğer yapımlarla aynı akibeti paylaştı.

 

NEBAHAT ÇEHRE

Diğer taraftan Nebahat Çehre de Valide Sultan olarak dizideki rolü bitince 'A.Ş.K.' isimli yapımla ekran macerasına kaldığı yerden devam etmişti. Hazal Kaya'nın da olduğu dizi beklenen ilgiyi görmeyince kanal tarafından ipi çekilmişti.

 

 

MACARİSTAN'DA 'MUHTEŞEM YÜZYIL' İSYANI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin