resim yok
30 Ocak 2012 - 00:00

 

Suskunlar dizisinin kadrosu tamamlandı
 
'Muhteşem Yüzyıl'n yapım şirketi Tim's Productions imzalı olan 'Suskunlar' isimli dizinin çekimleri bu hafta başladı.
 
Başlarına çok acı bir olay gelen dört çocukluk arkadaşın intikam hikâyesini konu alan 'Sleepers' filminden yola çıkılarak hayata geçirilen dizide Murat Yıldırım, Sarp Akkaya ve Aslı Enver gibi oyuncular rol alıyor. Murat Yıldırım'ın 'Ecevit' isimli avukatı canlandırdığı dizide, onun çocukluk arkadaşı 'Bilal'i de Sarp Akkaya oynuyor.
 
Dizinin kadın başrol oyuncusu ise ilk dizisi 'Kavak Yelleri' ile şöhrete kavuşan Asıl Enver oldu. Enver de dizide  Ahu karakterini canlandıracak. Dört arkadaşın da aşık olduğu güzeller güzeli Ahu, Bilal ile aşk yaşarken Ecevit'in tekrar hayatlarına girmesiyle her şey farklı bir boyuta taşınacak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise reklam dünyasının ünlü ismi Umur Turagay oturuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin