Muhteşem Yüzyıl'ın yeni şehzadeleri karşınızda!

Muhteşem Yüzyıl, şehzadeler ve savaşlar dönemiyle ekrana veda edecek.

resim yok
28 Ağustos 2013 - 10:31
Magazin

Yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği Muhteşem Yüzyıl'ın dördüncü sezonunda taht savaşları başlıyor.

 

HEYECAN BAŞLIYOR

Muhteşem Yüzyıl, şehzadeler ve savaşlar dönemiyle ekrana veda edecek.

 

ÜNLÜ İSİMLER KADRODA

Dizide şehzadeleri ünlü oyuncular canlandıracak.

 

DÖRDÜNCÜ SEZONDA VEDA

Yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı Muhteşem Yüzyıl, dördüncü sezonunda ekrana veda edecek.

 

46 yıllık hükümdarlığı süresince Osmanlı topraklarını en geniş sınırlarına ulaştıran, sınırları kıtalara ulaşan cihan imparatorluğunu yöneten Kanuni Sultan Süleyman'ın muhteşem yıllarını ve Hürrem Sultan'a olan büyük aşkını anlatan Muhteşem Yüzyıl, yakında yeni sezon bölümleriyle izleyicisiyle buluşacak.

İmparatorluğun zirve yıllarında yaşanan taht kavgalarını ve entrikaları konu alan dördüncü sezonunda Muhteşem Yüzyıl’ın kadrosu, tıpkı anlattığı dönem gibi gücüne güç katıyor.

 

YENİ ŞEHZADELER BELLİ OLDU

Batı’ya İstanbul Antlaşmasıyla egemenliğini kabul ettiren, Doğu’da ise doğal sınırlarına ulaşan ve ekonomik anlamda da güçlenen Osmanlı'nın artık en önemli gündemi taht kavgalarıdır.

Halit Ergenç'in canlandırdığı Kanuni Sultan Süleyman'ın tahtının en güçlü varisi Şehzade Mustafa olarak izlediğimiz Mehmet Günsür'ün yanı sıra yeni sezonunda amansız taht kavgalarıyla izleyicisini ekrana kilitleyecek dizide Şehzade Beyazıd karakterini Aras Bulut İynemli, Şehzade Selim karakterini ise Engin Öztürk oynayacak.
 
Muhteşem Süleyman’ın tahtının en güçlü varisi Şehzade Mustafa olsa da hem Hürrem’in entrikaları hem de Mustafa’nın tavırları nedeniyle durumu şüphelidir.

 Mehmet’in ölümüyle taht sancağına kimin gönderileceği merakla beklenirken, Selim ile Bayezid arasındaki kavga da gitgide ateşlenmekte, Hürrem ve Mihrimah Bayezıd'tan yana saf tutmaktadır. [reklam] Taht kavgasında her cephe tarafını belirlemişken, kimin kazanacağını kader tayin edecektir.

 

HER OYUNCUNUN HAYALİNDEKİ DİZİ

Takvimler 5 Ocak 2011'i gösteriyordu. Türk TV tarihine damga vuran dizilerden biri yani Muhteşem Yüzyıl yayın hayatına başladı. Kanuni Sultan Süleyman ile Hürrem Sultan'ı odak noktasına alan dizi daha yayın hayatına başlamadan tartışmalar başlamıştı. İlk bölümün yayınlanmasının ardından da izi hem izlenme hem de polemik rekorları kırdı.

Kanuni Sultan Süleyman'ı Halit Ergenç'in canladırdığı dizi o güne kadar kimsenin tanımadığı Meryem Uzerli adlı genç bir oyuncuyu da bir anda şöhrete kavuştudu. Ama hepsi bu kadar değil.

Dizinin ana karakterlerini canlandıran oyuncular bir yana bir çok ünlü de dizinin bir ya da bir kaç bölümüne konuk oarak katıldı. Bazıları kadroya sonradan eklendi ve sezonlar boyu aynı karakteri canlandırdı. Bazıları da birer ya da ikişer bölüm diziye renk kattı.

 

 

STAR TV'NİN YENİ SEZON DİZİLERİNİN DETAYLARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin