Müjde Uzman ve Sinan Akçıl aşk yaşıyor!

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman ve Sinan Akçıl arasında çıkan aşk iddiaları ilk kez yanıt buldu! Sinan Akçıl canlı yayında aşk iddialarına cevap verdi. Peki ikili arasında aşk var mı? Müjde Uzman ve Sinan Akçıl birlikte mi? Müjde Uzman kimdir, kaç yaşında, nereli?

Gülcan Tarımoğlu
18 Eylül 2023 - 13:26
Magazin

Son dönemde Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Alev karakteriyle adından söz ettiren Müjde Uzman, şimdilerde aşk dedikodularıyla gündemde...

Ünlü oyuncu Müjde Uzman ve Sinan Akçıl'ın yeniden birlikte olduğu iddiaları kafaları karıştırmıştı. Bu haberler üzerine ise 2. Sayfa programına konuk olan Sinan Akçıl, Müjde Uzman ile yeniden görüşmeye başladıklarını ancak ilişkilerine henüz bir isim koymadıklarını söyledi.

23-09/18/f559n1nw4aec6md.jpg

Sinan Akçıl konuyla ilgili şunları söyledi;"Daha önce daha çapkın kazanova bir hayatım vardı. Birkaç yıldır daha durgun yaşıyorum. Özellikle evlilikten sonra öyle oldu. Düşünce olarak daha muhafazakar biriyim. Evet. görüşüyoruz.

Çok sık görüşüyorum. Çok saygı duyduğum biri. Çok çalışkan, herkese saygı duyan müthiş bir karakter. Bizi çok sık bir arada göreceksiniz ama böyle program üzerinden adını koyamayayım. 5-6 yıl önce bir şeyler yaşamıştık. O zaman travmatik bir şeyler yaşanmıştı şimdi bilinçliyiz. Benim menajerimin düğününde karşılaştık o zaman konuştuk. Sonra konserime geldi. Şimdi de konuşma halindeyiz." 

Müjde Uzman ise sessizliğini koruyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin