Murat Akkoyunlu 'Del Piero Hikmet'le geri dönüyor!

'Çakallar' üçüncü kez dans edecek!

resim yok
06 Mayıs 2014 - 09:36
Magazin

'Çakallar' üçüncü kez dans edecek!

'Çakallarla Dans' serisinin yaratıcısı Murat Şeker, üçüncü film için düğmeye bastı.


Ünlü yönetmen, serinin bu filminde Murat Akkoyunlu'nun canlandırdığı 'Del Piero Hikmet'in yaşadığı aşka odaklanacağını söylüyor.

Yönetmen Murat Şeker, ilk iki bölümüyle çok sevilen 'Çakallarla Dans' serisinin üçüncü filmi için hazırlıklara başladı.

 

OKUMA PROVALARI BAŞLADI

Yine başrollerini Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu'nun paylaşacağı filmin okuma provaları geçtiğimiz günlerde başladı.

Şeker, çekimlerine Haziran ayında başlanacak olan filmle ilgili ilk bilgileri verdi:

* 'İyi oynayan kadroyu bozmayacaksın' felsefesiyle hareket ediyorum. Murat Akkoyunlu ile altı, Şevket Çoruh ve Timur Acar'la dört, İlker Ayrık'la da üçüncü kez birlikte çalışacağız. Kadın-erkek ilişkisinde bile birbirini tanımak için ilgi alaka süreci yaşanır. Biz birbirimizi tanımakla uğraşmıyoruz; direkt mevzuya giriyoruz.

* Çok iyi arkadaşız, sette gülüp eğleniyoruz ama sonuçta profesyonel bir iş yapıyoruz. Sette babamın oğlunu tanımam. İyi anlaştığın kişilerle beraber iş yapıp bundan para kazanmak kadar güzel bir şey yok. Milyonlarca insan, çalıştığı arkadaşını seçme özgürlüğüne sahip değil. Ben bunun özgürlüğünü yaşıyorum.

 

'AŞK FİLMİ YAPIYORUZ'

* Yeni filmde sürpriz isimlere de yer vereceğim. Bu kez aşk filmi yapıyoruz. Murat Akkoyunlu'nun oynadığı 'Del Piero Hikmet'in yaşadığı aşk, diğerlerinin de devreye girmesiyle bambaşka bir boyut kazanıyor.[reklam]

Ana öykümüzü ne seçersek seçelim, çakallıklar bitmez. Küçük düşünüp köşeyi dönmeyi amaçlayan karakterler ve bunları sömüren, kullanan çakallar her zaman var.

* Vizyonda olan filmim 'Hayat Sana Güzel' ise zengin bir adamın hikayesini anlatıyor. Bugüne kadar filmlerimin en büyük ortak özelliği; semt kültürünü savunması ve bir mahallede geçmesi. Ben zenginliği; insanın yapmak istediği her şeyi yapabilme özgürlüğü olarak tanımlıyorum. O yüzden yaşadığım hayattan memnunum. Büyük beklentim yok. Ne kadar para kazanırsam kazanayım, köyüme Bozcaada'ya döneceğim. Esas hayat bana o zaman güzel olacak.

 

1 MİLYON KİŞİ İZLEMİŞTİ

İlki 2010 yılında gösterime giren 'Çakallarla Dans', yaklaşık 250 bin kişi tarafından izlenmişti. Devam filmi 'Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede' ise önceki yıl gişede 1 milyon barajını aştı.

 

'Çakallarla Dans 3'ün ise bu yıl Aralık ayında vizyona girmesi planlanıyor.

 

 

SELÇUK YÖNTEM'İN ÇOK İLGİNÇ AÇIKLAMALARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin