Murat Boz yeni bir aşka mı yelken açtı?

Şarkıcı Murat Boz'un, oyuncu Gülper Özdemir ile aşk yaşadığı iddia edildi. İkilinin Kuruçeşme'de bir mekanda buluştuğu da iddialar arasında yer alıyor.

ozan
13 Kasım 2023 - 11:30
Magazin

Şarkılarının yanı sıra aşklarıyla da merakla takip edilen Murat Boz'un yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Oyuncu Gülper Özdemir ile birlikte olduğu söylenen Boz ile ilgili iddia magazin gündemini meşgul ediyor.

23-11/13/11.jpeg

Takvim'den Ufuk Özcan'ın aktardığına göre, Murat Boz ile Gülper Özdemir'in çok sık bir araya geldiği ifade ediliyor. Çiftin Kuruçeşme'de Boz'un yakın bir arkadaşına ait mekanda sık sık görüştüğü de iddialar arasında.

23-11/13/f.jpg

Sosyal medyada birbirlerini takibe alan Murat Boz ile Gülper Özdemir'in birbirlerini tanımaya çalıştıkları da söyleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin