Murat Cemcir son noktayı koydu

Bir dönem Ahmet Kural ile yakın dostlukları bulunan Murat Cemcir, küslük konusundaki açıklamalarına yenisini ekledi. Cemcir, yollarının yeniden kesişmesine gerek olmadığını söyledi.

Berfin Sengil
13 Mart 2024 - 17:25
Magazin

Çağlar Ertuğrul ve Ceyla Odman’ın ‘Override’ oyununun galasına katılan Murat Cemcir'den dikkat çeken açıklamalar geldi. Cemcir, Ahmet Kural ile yaşadıkları küslüğe de bir daha açıklık getirdi.

Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Ahmet Kural ile ilgili küslük sorularına Murat Cemcir, "Bizim aramızda bir küslük yok. Ben kimseye küsmem bana küser insanlar. Ben dururum. Gelirler barışırlar, sonra giderler" yanıtını verdi.

'Ahmet Çok Sevdiğim Eski Arkadaşım'

Kural'ın, düğün davetiyesini Whatsapp'tan yolladığıyla ilgili de Cemcir, "Ben Whatsaap'lara girip bakmıyorum kardeşim. Bazı numaralara bakmıyorum. Engelli değil. Ahmet benim çok sevdiğim bir arkadaşım. Eski arkadaşım. Çok sevdiğim eski arkadaşım. Güzel şeyler yaşarsın, güzel maceralar yaşarsın sonra bir gün biter. İnsanlar hayatlarımıza girerler, eşimiz olarak girerler, arkadaşımız olarak girerler, annemiz babamız olarak girerler. Sonra giderler. Hayat böyle bir şey" ifadelerini kullandı.

'Kesişmesine Gerek Yok'

Muhabirlerin, "Yollar yeniden kesişir" sözlerine ise Murat Cemcir, "Gerek yok kardeşim" diyerek son noktayı koydu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin