Murat Özdemir'in Acun Ilıcalı ile sorunu nedir?

Geçtiğimiz akşam evindeki papağana eziyet ettiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak gündeme oturan Murat Özdemir'in Acun Ilıcalı takıntısının nedeni ne? Detaylar haberimizde...

Merve Mutlu
18 Aralık 2018 - 12:23
Magazin

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Tv8 ekranlarında yayınlanan Masterchef adlı yemek programında yarışmacı olan ve uygunsuz davranışları nedeniyle tepki çekerek diskalifiye edilen Murat Özdemir, önceki akşam yayınladığı hayvana şiddet ettiği görüntülerle gündeme oturdu. 

Yarışmadan atılmasının ardından birbiri ardına, hiç olmayacak davranışlar sergileyen Murat Özdemir, Tv8'in patronu olan Acun Ilıcalı'ya kafayı fena halde takmış durumda. 

18-12/18/zdemir-deli.png

Murat, Acun'a neden kafayı taktı?

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Tv8 ekranlarında yayınlanan Masterchef programından atılan Murat Özdemir, Survivor 2019'a katılmak istiyor ve katılacağını sanıyordu. Bu konuyla ilgili hiçbir yerde hiçbir açıklama yapılmazken ilk bilgi köşe yazarı Cengiz Semercioğlu'ndan geldi. Acun Ilıcalı ile yakın olan Semercioğlu, yazdığı yazıda

Acun Ilıcalı'ya sorduğu, "MasterChef’teki Murat’ı diskalifiyeden sonra mı götürmemeye karar verdin" sorusuna,

“Hiç götürme kararımız olmadı ki vazgeçeyim... Sosyal medyada yazılıyor böyle şeyler, sonra büyük sitelere haber oluyor. Ben öyle reyting istemiyorum”

yanıtını vermişti.

Daha sonra Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında, eşiyle birlikte bir AVM'de görüntülenen Murat Özdemir, eşinin yanındayken şaşırtacak derecede sakin olduğu görülmüş, bu durumun eşinden kaynaklı olup olmadığı sorulduğunda ise "Ben hanımköylüyüm, bizde patron hanım" cevabını vermişti.

Murat Özdemir'in eşi Nebahat Özdemir de,

"Böyle bir insan değildi.Keşke girmeseydi. Yarışmadan elendikten sonra böyle oldu."

ifadelerini kullanmıştı. 

18-12/18/2-sayfaa-murat.png

O konuşmada, çok zor durumda olduklarını söyleyen Murat Özdemir, her an telefonunun kapanabileceğini eğer kartında para varsa yemek yiyebileceklerini söylerken, evde de bir paket makarna ile bütün aile doyduklarını, "Kolumdaki saate de 5 bin dolar verdim, biz öyle kazanıyorduk" sözleriyle durumlarını anlatmıştı. 

18-12/18/yemekteyiz.png

Televizyon dünyasına adım atması ve bu şöhreti kaldıramaması nedeniyle ruhsal bozukluk yaşadığı düşünülen Murat Özdemir, daha önce de Yemekteyiz programına katılmış, orada da şu an şiddet uyguladığı papağana yaklaştığında, zavallı hayvan bağırmaya başlamıştı. Programın sunucusu Onur Büyüktopçu'nun, 'Niye çığlık çığlığa bu papağan' sorusunu sormuştu. Özdemir de ‘beni sevmiyor’ ifadelerini kullanmıştı.

18-12/18/tele-1545124418.png

Ayrıca Acun Ilıcalı'nın verdiği röportajda Murat Özdemir'in Survivor'a katılıp katılmayacağı konusunda verdiği,

Survivor'a katılma durumu hiçbir zaman olmadı zaten, hani öyle bir şeyi düşünmedik. Bu zamanında çıkmış hayali bir haber. Murat arkadaşımızın , hani ne diyeyim, televizyon güzel bir şeydir ama tehlikelidir aynı zamanda. Şöhret güzel bir şeydir ama tehlikelidir. Bu ikisini beraber taşımak çok kolay değildir. Murat'ın da biraz daha sakin olması lazım Bence önümüzdeki yıllarda, bu renk kattığı programdaki güzellikleri sadece akıllarda tutabilirsek onunla ilgili, hepimiz için de onun için de güzel olacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin