Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in yeni dizisi Ramo’nun setinde kriz!

Ramo dizinin setinde büyük kriz çıktı. Dizinin yönetmeni Mustafa Şevki Doğan ile yollar ayrıldı.

Taha Güven
14 Ekim 2019 - 11:47
Magazin

Roma dizisinin setinde yaşanan krizin ardından yönetmen Mustafa Şevki Doğan ile yollar ayrıldı. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrollerini paylaştığı dizinin ilk hafta çekimlerinin yenileneceği ileri sürüldü.

19-10/14/ramo-dizisi-ne-zaman-baslayacak-ramo-konusu-ve-12394066_4137_amp.jpg

Muhteşem Yüzyıl dizisinin senaryosunu kaleme alan Yılmaz Şahin’in yaptığı projenin duyurulmasının ardından sosyal medyada büyük bir merak olmuştu. Show TV’de ekranlara gelecek Ramo dizisinde iki aile arasında yaşanan çatışma ve ardından yaşanacak büyük bir aşkın hikayesi anlatılacak.

19-10/14/mustafa-sevki-dogan-kimdir-1280x720.jpg

Çektiği Kurtlar Vadisi ve Ege dizileri ile adından söz ettiren tecrübeli yönetmen Mustafa Şevki Doğan, son olarak Ege’nin Hamsisi’nde yönetmen koltuğunda oturmuştu. Kariyerinde sayısız başarılı yapım olan Doğan, yakında yayınlanmaya başlanacak olan Ramo dizinde de yönetmen olarak görev yapmaya başlamıştı. 

Ancak ilk hafta yapılan çekimlerinden ardından sette kriz çıktığı ve yaşanan anlaşmazlıkların ileri sürüldüğü diziden ünlü yönetmen ekipten ayrıldı. Ramo’nun yeni yönetmen koltuğunda kimin oturacağı ise ileri günlerde netlik kazanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin