resim yok
24 Ocak 2012 - 00:00

 

İkilinin başrolündeki Suskunlar dizisi başlıyor.
BİRBİRLERİNDEN başka tutunacak hiçbir şeyi olmayan, dört küçük çocuğun hikâyesidir Suskunlar. Şu sıralarda çok çarpıcı bir tanıtımı dönüyor Show ekranında. Pek yakında perdesini açacak dizinin iki başrol erkek oyuncusunu da benden duyun. Murat Yıldırım ve Sarp Akkaya, yani nam-ı diğer Tefo, Suskunlar'ın başrolündeki iki isim efendim. Gelelim konusuna...
 
Onlar kardeşten de öte dört arkadaştılar. Küçüktüler, büyümeleri yıllar sürecek sandılar. Ama bazı çocuklar tek bir günde büyür. Hayat insanı bazen bir gecede olgunlaştırır, bir günde büyütür. İşte bu dört arkadaş, dağıldılar şehrin dört bir yanına, adına hayat denilen macerada. Bir daha görüşmemek üzere ayrıldılar. Ama içlerinden biri tutmadı sözünü.
 
Yıllar sonra bir araya topladı dördünü. Başladığı işi bitirmeleri için... Şimdi her biri bambaşka bir adam artık. Biri gözükara bir serseri. Biri başarılı bir kanun adamı. Biri hiç büyümemiş, koca kalpli bir çocuk adam. Ve sonuncusu da birbirlerine verdikleri sözü ilk bozan. Şehrin dört bir yanından esen dört rüzgar gibi çıkıyorlar yola. Arkalarında paylaşılamayan bir aşk, önlerinde sorulacak bir hesap, tek silahlarıysa girdiği her savaştan galip çıkmasını bilen sarsılmaz dostlukları... Merakla bekliyoruz.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin