resim yok
22 Mart 2011 - 00:00

 

Hırvat Cumuhrbaşkanı, Murat Yıldırım'a büyük ilgi gösterdi.

 

Hırvatistan'ı adeta fetheden Asi'nin Demir'i Murat Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde karşılaştığı Cumhurbaşkanı Ivo Josipovic'ten ve karısından özel davet aldı.

 

Türkiye'de 2009'da ekrana veda eden Asi, Orta Doğu ve Balkan ülkelerinde sevilerek izleniyor. Asi'deki Demir rolü ile bu ülkelerde hayran kitlesini her geçen gün arttıran Murat Yıldırım, kendine yöneltilen sevginin boyutunu 14 Mart günü Çankaya Köşkü'nde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün verdiği davette bir defa daha anladı.

 

Türkiye'ye resmi bir ziyaret gerçekleştiren Hırvatistan Cumhurbaşkanı Ivo Josipovic ve karısı, kendi onurlarına verilen davette tanıştıkları Murat Yıldırım'a özel ilgi gösterdiler.

 

Hollywood starı gibi karşılanmak güzel

 

Konuk cumhur başkanı ve karısı, ülkelerinde yeni yayınlanmaya başlayan ve inanılmaz bir rating yapan dizinin erkek baş rol oyuncusu Murat Yıldırım'a, ülkelerinde çok sevildiğini ve izlendiğini anlattılar. Murat Yıldırım'ı ülkesine davet eden Cumhurbaşkanı Ivo Josipovic, ünlü oyuncudan "Benim için büyük onur, ilk fırsatta davetinizin gereğini yerine getireceğim" yanıtını aldı. Ortadoğu ve Balkanlar'ın en beğenilen oyuncuları arasına girmeyi başaran Murat Yıldırım, bu davetin hemen öncesinde Hırvatistan'ın popüler TV kanalı Nova için Hırvatistan'dan gelen gazetecilere röportaj vermişti. Bu röportaj sırasında Hırvat hayranları için bol bol resim imzalayan Murat Yıldırım'ın resimleri son dönemde ülkenin en önemli dergilerinin kapaklarını süslüyor. Murat Yıldırım kendine Hollywood starı gibi ilgi gösterilmesinden çok memnun olduğunu söylüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin