NBC'nin Clinton temalı projeleri tehlikede!

NBC Başkanı Robert Greenblatt geride bıraktığımız hafta sonu, kanalın dört yeni dizi projesini duyurmuştu.

resim yok
09 Ağustos 2013 - 13:57
Magazin

NBC Başkanı Robert Greenblatt, geride bıraktığımız hafta sonu, kanalın dört yeni dizi projesini duyurmuştu.

Bunlardan birisi de eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'u konu alan bir mini-dizi yapma planıydı. Ancak bu proje tehlikeye girmiş görünüyor.

İşte detaylar:

ABD’de Cumhuriyetçi Parti, CNN ve NBC televizyon kanallarını 2016 seçimlerinde Demokratların başkan adayı olacağı konuşulan eski dışişleri bakanı Hillary Clinton ile ilgili yayınlamayı planladıkları belgesellerden vazgeçmezlerse parti tartışmalarına katılmamakla tehdit etti.

Cumhuriyetçi Ulusal Komite Başkanı Reince Priebus, CNN Başkanı Jeff Zucker ve NBC Eğlence Başkanı Robert Greenblatt’a yazdığı mektupta “istediğiniz programı yayınlamaya hakkınız var, ancak 2016 başkanlık yarışlarını etkileyemezsiniz” dedi.

 

Clinton’ın 2016 başkanlık yarışlarında Demokrat Parti adayı olması bekleniyor.

 

Baltalamaya yönelik...


Clinton’ın ABD’nin ilk kadın başkanı unvanını alması gerektiğini düşünenlerin adaylığı için bastırdığı son zamanlarda Cumhuriyetçi Parti’den gelen bu manevra, kanalların bağımsız yayın politikasını baltalamaya yönelik atılan bir adım olarak değerlendirildi.

Clinton’ın daha adaylığını açıklamamasına rağmen seçimlerden üç yıl önce Cumhuriyetçi Parti’nin böyle bir adım atması ise bu yarıştan çekindiklerini gösteriyor.

'Zarar verir'

Clinton hakkında bir belgesel hazırlayan CNN, “daha hazırlanmakta olan bir proje hakkında vakitsiz kararlar alınmamalı” derken partinin tartışmalara katılmama kararının seçmenlere zarar vereceğini açıkladı.
[reklam]
NBC ise NBC Haberler’in, dört bölümlük Hillary belgeseli hazırlayan NBC Eğlence’den bağımsız olduğunu belirtti.

Kanalın diğer projeleri

* Roman Polanski'nin 1968 yapımı klasik gerilimi Rosemary’nin Bebeği (Rosemary's Baby)'nin televizyon uyarlaması,

* Stephen King'in 20 sene öncesinde de televizyona mini dizi olarak uyarlanan kitabı The Tommyknockers

* Mark Burnett'in yapımcılığında Plymouth Rock ile ilgili hazırlanacak dizi.

 

 

YABANCI DİZİ DÜNYASINA MAGAZİN TURU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin