Nebahat Çehre son dönemdeki tüm iddialara tek tek cevap verdi!

Nebahat Çehre, A.Ş.K dizisinde birlikte rol aldığı Hazal Kaya için ''Onu çok hırslı görüyorum. Mücadeleci. O duygular bende sıfır. Bana gümüş tepsi içinde geliyor roller, ben de oynuyorum'' diyor.

resim yok
23 Eylül 2013 - 12:28
Röportaj

Nebahat Çehre, A.Ş.K dizisinde birlikte rol aldığı Hazal Kaya için ''Onu çok hırslı görüyorum. Mücadeleci. O duygular bende sıfır. Bana gümüş tepsi içinde geliyor roller, ben de oynuyorum'' diyor.

A.Ş.K dizisiyle ekrana dönen Nebahat Çehre, ''Biz Yeşilçam’da cefasını çektik, şimdi sefasını sürüyorlar. Kıymetini bilsinler. Tek isteğim çalışma saatlerinin azalması. Ama yine de Yeşilçam’la kıyasladığında Hollywood burası'' diyor.

Farklı dizilerde birlikte çalıştığı genç nesil oyuncuları değerlendiren Çehre, ''Selma (Ergeç) çok donanımlı, çok zarif bir kız. Nur’u (Fettahoğlu) çok severim. Zaten 'Muhteşem Yüzyıl'da çalıştığım ekibin hepsini çok seviyorum. Beren, işine çok saygılı. Bağlı. Çok da güzel yapıyor. Güzel de bir kız. Onun yolu açık zaten. Kıvanç, inanılmaz iyi bir oyuncu” diyor.

A.Ş.K.'ta sizi ne cezbetti?

Değişik bir aşk anlatımı var. Aşkın nelere kadir olduğunu ve ekonominin ne kadar ağır bastığını göreceğiz.

Aşkın sizin için tanımı ne?

Ben aşık olduğum zaman körü körüne gidiyorum (gülüyor).

Ama uzun yıllardır hayatınızda kimse yok.

Evet, erkek arkadaşım yok. Neredeyse 20 sene oldu. Ama yalnızlık rahatsız etmiyor. Hayatımda biri olsun diye genç bir adamla olmam. O macerayı yaşayacak yaşlarda değilim. Ben dolu dolu yaşadım zaten. Çok sevildim, çok sevdim.

Diziye dönelim... Nasıl bir anneyi canlandıracaksınız?

Daha yumuşak bir anne. Yine çocuklarına sahip çıkan, onlara düşkün bir kadın. Aşık olmanın, her şeyden vazgeçecek kadar sevmenin ne demek olduğunu biliyor Neslihan.

Muhteşem Yüzyıl'ı takip ediyor musunuz?

Tabii ki takip ediyorum. Ekibe dahil olanlardan Pelin’i (Karahan) çok beğendim.

Peki ya Vahide Gördüm'ü?

Vahide Hanım iyi bir oyuncu ama o konuda bir şey söylemek istemiyorum.

Meryem Uzerli'nin gidişiyle ilgili neler söyleyeceksiniz?

Bu konuda bana haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Hamileliği hakkında konuşmadım. Daha önceki röportajlarımdan annelikle ilgili söylediğim cümleler kullanılmış.

Görüşmüyor musunuz?

En son bayramımı kutlamak için mesaj atmıştı. Daha önce de doğum gününü kutlamıştık. Can vardı, Meryem’in ailesi vardı. Can artık ailenin içine girmişti. Sonrasını hiç bilmiyorum.

Nasıl tanıştılar?

Can'la aynı arkadaş grubundayız. İki defa gördüm ama sevdim. Yine bir gün yemeğe çıkacaktık. Eee, Meryem çok yalnız kalıyor. “Ben yemeğe gidiyorum, çok şeker arkadaşlarım var, seni de götüreyim” dedim, geldi. 23.30 gibi ben kalktım. Meryem’le Can devam etmişler. İlişkileri böyle başladı. Güzel bir ilişkileri vardı.[reklam]

Hazal Kaya'yla önce de çalışmıştınız. Nasıl bir rol arkadaşı?

Yeni sette çok beraber çalışamadık. Ama gördüm. Hazal da iyidir. Onu çok hırslı görüyorum. Mücadeleci. O duygular bende sıfır. Ben hırsı tanımam. Bana gümüş tepsi içinde geliyor roller, ben de oynuyorum.

Siz kariyeriniz için mücadele etmediniz mi hiç?

Ben hiç mücadele etmedim. Zaten evlendiğim zaman da bıraktım. Sonra yine 15-20 yıl ara verdim. Sonunda böyle bir yere gelecekmişim demek ki... ''Aşk-ı Memnu'' sonra ''Muhteşem Yüzyıl''da oynamasaydım Nebahat Çehre yoktu.

Unutuyorlar hemen, yenileri geliyor. Oyunculuk nankör bir meslek. Şöhrete sırtımı dayayıp da kendimi mutsuz etmek istemem. Ara verdiğim zaman yeni nesil gazeteciler yanımdan geçip gidiyordu, tanımıyordu. Halbuki 115 sinema filmim var. Biz Yeşilçam’da cefasını çektik, şimdi sefasını sürüyorlar. Kıymetini bilsinler. Tek isteğim çalışma saatlerinin azalması. Ama yine de Yeşilçam’la kıyasladığında Hollywood burası.

Yapımcı Abdurrahman Keskiner, Yılmaz Güney’in sizi dövdüğünü yazmış.

Talihsiz bir şey. Ne yaşamışsam yaşamışım, o benim hayatım, benim özelim. Bende kalacak. Bu insan ölmüş, ''Ben böyle bir şey yapmadım'' diyemez.

Bütün bunlar için kendimi üzemem artık. Ben bugüne bakarım. Ben onları yaşamışım zaten. Yaşadığım şeyi neden düşüneyim, neden geriye döneyim? Ben önüme bakıp, mutlu, huzurlu ve sağlıklı olmak istiyorum.

Daha önce çalıştığınız isimlerden Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ... Onları nasıl buluyorsunuz?

Beren, işine çok saygılı. Bağlı. Çok da güzel yapıyor. Güzel de bir kız. Onun yolu açık zaten. Kıvanç, inanılmaz iyi bir oyuncu. Hakikaten dünya çapında bir oyuncu oldu. Her kalıba giriyor. Kelebeğin Rüyası'nda eridi bitti ama muhteşem oynadı. Çok başarılı bir çocuk. Yakışıklı sıfatını bırakıp kendine yeni bir kimlik kazandı, oyuncu kimliği.

Yüzünüzde estetik müdahale var, değil mi?

Yıllar önce kulak arkasından çektirme yaptırmıştım. Geçen kış da ağız çevresine lazer yaptırdım.

Hem lekeler hem de kırışıklıklar için. Hafif bir pembelik var, o da zamanla geçecek. Arkadaşımın tavsiyesiyle gittim. Uyutarak yapıyorlar. Ben hayatım boyunca hiçbir şey saklamadım. Tek karşı olduğum şey var, dudaklarını şişiren insanlara tahammül edemiyorum. Kendilerini çirkinleştiriyorlar bence.

 

 

NEBAHAT ÇEHRE DAYAK MAĞDURU MU? İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin