Nebahat Çehre'nin A.Ş.K. sitemi!

Nebahat Çehre'nin sitemi...

resim yok
23 Aralık 2013 - 13:13
Magazin


Nebahat Çehre'nin "A.Ş.K." Dizisi İsyanı!


'A.Ş.K.' dizisinin erken final yapması başrol oyuncularından Nebahat Çehre'yi kızdırdı.

Kanal D'de ekrana gelen 'A.Ş.K'ın düşük reyting yüzünden 13'üncü bölümde ekrana veda edecek olmasına tepki gösteren Nebahat Çehre senaristlere yüklendi:

 

''Ellerinde benim gibi projeyi başlı başına götürecek bir oyuncu vardı, kullanamadılar.''

Çehre, kendisine haksızlık yapıldığını sitem dolu sözlerle anlattı:

 

''AB grubunda Nebahat Çehre'nin getirisi çok büyüktü. Onu yok saydılar. Tanıtımlarda beni sona koydular.

 

Resmimi koymadılar. Hiç yokmuşum gibi davrandılar. Zararını da onlar gördü.''

 

''EKiBE ÜZÜLÜYORUM''

Nebahat Çehre, 'A.Ş.K.'ın erken final yapmasıyla ilgili ''Kamera arkasındakilere üzülüyorum, çok emek verdiler ve beklentileri vardı'' diyor.

Kanal D'nin bu sezonun en iddialı projelerinden 'A.Ş.K.'ın erken final yapma kararı Nebahat Çehre'yi kızdırdı. Dizide hayatını çocuklarına adayan Neslihan karakterine hayat veren Çehre; 

 

''Dizi erken bitiyor. Maalesef tanıtımı iyi olmadı.  Sabırsız davrandılar. Ekibin  o kadar emeği var; kamera  arkasındaki insanlara daha çok üzülüyorum. Onlar daha çok emek veriyor ve beklentileri vardı'' dedi.

 

''DİNLENMEYE İHTİYACIM VAR''

Çehre;

 

Bu mesleğin de getirisi böyle maalesef. Ben üzülmedim.  Biraz dinlenmeye ihtiyacım vardı. Bugüne kadar iyi işlere imza atmış biri olduğum için sadece buna üzüldüm'' diye konuştu.[reklam]

Hazal Kaya, Aslı Tandoğan, Nebahat Çehre, Hakan Kurtaş ve Kaan Urgancıoğlu'nun rol aldığı 'A.Ş.K.', bu akşam 12'nci bölümüyle ekrana gelecek ve haftaya final yapacak.

 

A.Ş.K.'IN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Azra aldığı evlenme teklifine şaşırıp kalır. Azra, Can'a aşık değildir ama, Kerem'den intikam almak arzusu içindedir. Can'la evlenmeyi kabul eder. Can ise Azra'ya aşıktır ve onun için annesi Neslihan'ı karşısına almayı bile göze alır.

 

Şebnem, Kerem'in annesi Sırma Hanım'ı eve yemeğe davet eder. Şebnem her şeyden habersiz Sırma'ya ilgi gösterir. Bu ilgiden rahatsızlık duyan Sırma, herkesin içinde Kerem'im Şebnem'le para için evlendiğini söyler.

 

Kerem şaşkındır, Şebnem'i kaybetmek istemez. Şebnem duydukları karşısında ne yapacaktır?

 

Neslihan, Can'la Azra'nın gizliden evleneceğini duyunca şoke olur. Can'a karşı büyük öfke duyar. Azra'dan vazgeçmesi için Can'a teklifte bulunur. Bu durumda Can, Azra'yla annesi arasında kalır. Can seçimini kimden yana kullanacaktır?

 

 

A.Ş.K.'IN CAN'I KAAN URGANCIOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI BURADA!

 

A.Ş.K. 12. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin