Necati Şaşmaz'ın pek bilinmeyen özelliği!

Şaşmaz'ın dalış merakı!

resim yok
09 Ocak 2014 - 09:20
Magazin

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yıldızı Şaşmaz'ın dalış merakı!

 

Müzikten sonra su sporları...

 

İşte Necati Şaşmaz'ın hiç bilinmeyen yönü:

 

SU SPORLARINA DÜŞKÜN

'Kurtlar Vadisi: Pusu' dizisinde 'Polat Alemdar' karakterini canlandıran Necati Şaşmaz'ın müziğin yanı sıra su sporlarına düşkün olduğu da ortaya çıktı.

 

KIYAFET SEÇİYOR

Yaz tatillerinde su kayağı yaparken görüntülenen Şaşmaz'ın dalış sporunu da sevdiği öğrenildi.

 

ALIŞVERİŞ ZAMANI

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde dalış malzemeleri satan bir mağazaya giderek alışveriş yaptı.

Dalmayı çok seven oyuncu, kıyafetlerini de kendisi seçmeyi tercih ediyor.

 

O İSİMLE BİR ARAYA GELDİ!

Dünya serbest dalış rekortmeni Şahika Ercümen ile de bir araya gelme fırsatı bulan Necati Şaşmaz, boş zamanlarını dalış yaparak değerlendiriyor.

 

KURTLAR VADİSİ: PUSU'DA BU HAFTA

atv'nin reyting rekorları kırmaya devam eden dizisi Kurtlar Vadisi: Pusu'da bu hafta da heyecan dorukta.[reklam]

İşte bu hafta yaşanacaklara kısa bir bakış:

 

Nazife Anne'yi ve Akif'i ziyaret etmek için gizlice hastaneye giriş yapan Polat Alemdar ve Cahit karşılaşacaklar mı? Cahit'in Akif'i kaçırma planları başarılı olacak mı? Cahit'i karşısında gören Akif'in tepkisi ne olacak?

Poyraz'dan intikamını alan Kara için artık Sancak'ın başına geçme vakti gelir. Polat'ın Sancak için ilk planı ne olacak? Kara, göreve nereden başlayacak? Kara'yı bu görevde bekleyen tehlike nedir? Kara, yakalanacak mı?

Sahaya inen Polat, ekibi tekrar bir araya getirmekte kararlıdır? Peki, önce Akif'i, sonra Abdülhey'i isteyen Kane'in planı nedir? Onun bu planları Polat'ın ekibiyle tekrar bir araya gelmesine engel olacak mıdır? Cahit, Abdülhey'i pusuya mı düşürecektir?

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 09 Ocak Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 210. bölümünde olacak...

 

 

2013'ÜN BASINDA EN ÇOK KONUŞULAN DİZİ VE OYUNCULARI LİSTESİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin