resim yok
13 Temmuz 2010 - 00:00

Özge Özpirinçci polisle yaşadığı tartışmanın perde arkasını anlattı. Cumartesi gecesi Beyoğlu'nda eğlenceden dönerken polis çevirmesine takılan ve alkolmetreye üflemek yerine polise kan tahlili yaptırmak istediğini belirten Melekler Korusun'un oyuncusu Özge Özpirinçci yaşadıklarını Milliyet gazetesine anlattı. Polislerin kan tahlili yaptırmak istediği söylediğinde çok şaşırdıklarını anlatan Özge Özpirinçci şöyle konuştu: "Polisler benim alkolmetreye üflemek istemediğimi, kan tahlil yaptırmak istediğimi duyunca 'Neden bunu istiyorsun?' diye sordular ve çok şaşırdılar. Ben de 'Bu benim vatandaşlık hakkım, ben de bunu kullanmak istiyorum' dedim. Konuyu uzattılar, 'Üfleyeceksin' diye direttiler. Ben de kan tahlili konusunu direttim. Arabamı kullanacak kimse yoktu. Aracım çekildi. Yaşananlar hoş değildi ama o saate kadar polis arkadaşlar da yorulmuştu. Yapacak bir şey yok. Alkolmetre cihazını ilkel bulduğumu falan da söylemedim. Yurtdışında araç kullanmış ve o ülkelerin prosedürünü bilen biri değilim ki, bunu söyleme hakkına sahip olayım? Bu konuyu daha önce araştırmıştım. 2008 yılında İzmir'de bir avukat çevirme sırasında alkollü çıkıyor ve kan tahlili yaptırmak istiyor, polisin uzattığı kağıdı bu nedenle imzalamıyor Ama tahlil yaptırılmıyor. O da dava açıp kazanıyor. Bu hakkım olduğunu daha önce öğrenmiştim." Yapılan uygulama nedeniyle "Bu ülkede yaşadığım için üzülüyorum" dediği öne sürülen Özge Özpirinçci, "Eğer bu cümleyi kuracak birisi olsaydım, neden 'Veda' filminde Fikriye Hanım'ı canlandırayım? Giderim yurtdışında oyunculuk yapardım. Gece kuzenlerim ile filme gittim. Oradan da yarım saatliğine bir arkadaşımızın doğumgününe uğradık. Bir kadeh içki içtim ama kendi limitimi biliyorum. Kan tahlili isteme nedenim de bu... Alkol sınırını geçtiğimi, altı ay ehliyetimden olacağımı sanmıyorum. Ama sonuç umduğum gibi de çıkmayabilir. Çünkü benim çok arkadaşımın başına geldi. Bir bira içip 1 saat sonra çevirmeye takılıp altmış yetmiş promil alkollü çıktıkları oldu" diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin